Witam wszystkich.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich.
Witam wszystkich na forum. jestem nowym uzytkownikiem i mieszkam w Bydgoszczy.Pozdrawiam :)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Witam wszystkich na forum. jestem nowym uzytkownikiem i mieszkam w Bydgoszczy.Pozdrawiam :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich i pozdrawiam.
Witam wszystkich, szerokości, przyczepności życzę wszystkim ;)
Witam Serdecznie! Jestem Michał. Właśnie posiadam piąte juz punto, tym razem zwykłe 1.9 diesel, miałem też wersję jtd z pakietem hgt ale niestety było 3 drzwiowe i miało twarde niskie zawieszenie, zmieniłem na coś cywilizowanego. Poprzednie moje punta były pierwszej generacji z silnikami 1.2 oraz 1.7td. Pozdrawiam!
Witam wszystkich.
Witam wszystkich posiadaczy Fiatów!
Pozdro
Witam wszystkich :-)
Powitać ;]
Witam wszystkich serdecznie :)
Witam wszystkich serdecznie w nowym roku :)
Jestem Piter posiadam czarniutkie Stilo 3D 1.8 LPG z panoramicznym dachem... polecam :)
Car audio daje rade
witam posiadaczy Fiatów:)
Cześć witajcie ;)
Siena 1.4 od wczoraj. Wczoraj była radość. Dzisiaj sobie przypomniałem jaki to {XXXX} żywot miałem z Punto 1 lata temu i uśmiech mi zgasł. Fura ciągnie, cicho, ciepło ale i ssa. Wyssała 10,89L na 52km bip,bip,bip,xxx,uvvva,bip,bip,xxxx....!! mać!!!
Ogólnie mówiąc to przesiadka z FOLKSWraka w te-de-iku. Tamten miał być paliwożerny bo brał 7,5 i mając 1.4 w Sienie chciałem wyjść na prostą. Tymczasem to chyba będzie największa krzywa w życiu. Jutro zlewam z baku do zera wszystko co trzeba, zalewam na dno by mi ssaka w baku przykryło, odpalam, wlewam 5 i jadę aż zdechnie. Cały czas się łudzę że to pływak bądź wskaźnik. Łudzę się...
ehhh....