To jest widok strony w wersji do druku
-
Nie ma co ukrywać,że klapa nie otwiera się tak jak otwierała się gdy samochód był nowy. Dodać do tego delikatna warstwę śniegu i otwiera się zaledwie na 20 cm.Sprezyna założona na siłownik spowoduje otwarcie takie jak powinno być.W poprzednim samochodzie HB miałem takie sprężyny założone na oba siłowniki i klapa otwierała się po naciśnięciu guzika na kluczyku.
-
U mnie jest to samo. Myślę że duży wpływ na to ma temperatura. Po zimie powinno być lepiej.
-
Mojemu w czerwcu mijaja dwa lata i klapa otwiera sie zawsze do konca, jedynie wolniej szla do gory gdy byla wrastwa mokrego sniegu ale to logiczne.
-
2 załącznik(i)
Było po tygodniu jazdy :powieszony:
Załącznik 34811
Jest do jutra do godziny 7:00 :lol2:
Załącznik 34812
Udało mi się też włożyć led do schowka, rzeczywiście , "jak się popieści to się zmieści" :D. Założyłem też ledy w tablicy rejestracyjnej , jakość wykonania tych rezystorów jest "taka se" bo to gumowane gniazdo przy dotykaniu rozłącza żarówke ale udało sie założyć. Jutro walka z oświetleniem bagażnika i wymiana spryskiwaczy :)
-
Co mają przedstawiać te zdjęcia, oprócz Twojego Fiata. Piszesz o ledach.
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Co mają przedstawiać te zdjęcia, oprócz Twojego Fiata. Piszesz o ledach.
Udajesz czy taki jestes ze wszystko dosłownie trzeba napisac od A do Z? Przypatrz się zdjeciom, porownaj a bedziesz wiedzial o co chodzi...
-
Ja tam też różnic drastycznych nie widzę.
Felgi te same, szyby te same, na jednych bardziej brudny.
Gruz jak gruz :) ten kolor mi się podoba
-
Przypominam tylko wszystkim zmieniającym zewnętrzne oświetlenie na ledy, ze to nielegalne :-) i w przypadku wykrycia (co jest praktycznie nierealne) grozi utrata DR. Taki kij w mrowisko...
-
O tablice sie nie czepiaja a jak na tępe dzidy trafisz to nawet w mijania sie nie przyczepią do ledów haha mialem taka sytuacje w bravo2. Zatrzymali mnie wieczorem i kazali machę otworzyć , mysleli ze hidy mam i szukali kabli wystajacych haha a ze led z radiatorem miescil sie w lampe jak fabryczna zarowka to nic nie zrobili, malo tego powiedzieli ze to fabryczne.
-
BiBi mógłbyś podać wymiary tej sprężyny ?? tak dla potomnych. Może kiedyś też i sam taką sobie kupie :)
-
Gorzej będzie w razie kolizji, gdy biegły uzna, że to z powodu oświetlenia.
-
Powinni zalegalizowac ledy, philips dobrej jakosci robi, jest bezpieczniej, szczegolnie w nocy. Nie bylo by druciarstwa.
-
te philipsy to i ja zamierzam wstawić w soczewki u siebie...
-
2 załącznik(i)
No i jak to mówią ;-) i nastała jasność :lol::cool:
Załącznik 34813Załącznik 34814
-