Witam wszystkich :) Jestem tu nowy, jako posiadacz Pandy 1.1 :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich :) Jestem tu nowy, jako posiadacz Pandy 1.1 :)
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy najlepszego samochodu: Fiat :)
Cześć jestem Radek i jestem anonimowym Fiatoholikiem :) miło mi wkroczyć w wasze progi. kilka dni temu uzależniłem się od mojego nowego nabytku jakim jest fiat STILO GT 2.4 20V.
Witam wszystkich fanów fiata :)
Witam serdecznie wszystkich sympatyków Fiata ,jestem nowy nie dawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Bravo ,zaczynam czytać powoli wszystkie tematy , pozdrawiam i do zobaczenia :-)
Witam wszystkich, fajnie że są ludzie co chcą tu pomóc:) ja sam ma 2 fiaciki Punto 2 i Grande więc co wiem to pomogę. Pozdrawiam
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i jak zdarzyłem zauważyć jedynym posiadaczem Alfy 146 z silnikiem Boxera :)
Witam wszystkich posiadaczy samochodów na eF co nie ulegli polskim stereotypom, że nie kupuje się samochodów na F i francuskich.:smile:
witam wszystkich pozdrawiam
Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam :)
Witam wszystkich. Bravo mam od wczoraj - pierwszy moj Fiat. Wyrazam szczera nadzieje, ze wszystko z nim bedzie ok przez dlugie lata i kilometry. Pozdrawiam wszystkich, Michal
Witam. Pozdrowienia dla miłośników FIATA.
Witam. Pozdrawiam
Witam i pozdrawiam :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów:smile:
Cześć wszystkim
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich. Of niedawna jestem posiadaczem fiata Croma i pomimo nieciekawie rozpoczętej przygody z tą marką (w drodze powrotnej po zakupie zepchnął mnie tir z drogi :-( ) z mojej cromki jestem bardzo zadowolony :-) Pozdrawiam wszystkich.
Witam i pozdrawiam całą społeczność Fiata:)