Witam wszystkich forumowiczów.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam!
Z tej strony Paweł z Piaseczna, użytkownik niebieskiej Pandy.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum !!
Czesc wszystkim!
Witam wszystkich ! Pierwsze pozdrowienia :roll:
Witam wszystkich.
Program Multicuscan działa na windows 10 ?
Witam was wszystkich.
Jestem właścicielem Alfa 159 1.9
Witam wszystkich!!
Witam na forum.
Witam wszystkich.
Witam,
Pierwszy raz trafił mi sie Fiat pod opiekę więc zbieram informacje.
Pozdrawiam
Witam serdecznie forumowiczów i pasjonatów fiatów. Dzięki za wszelkie zgromadzone tutaj materiały i pomoce
Cześć wszystkim :)
Cześć,
Od dłuższego czasu jeżdżę fiatami. Najpierw 126p, potem Uno, Seicento, a teraz Croma.
Witam wszystkich serdecznie!
Jeżdżę Cromą z 2007 roku. Od 4 lat.
Witam wszystkich
Czesc koledzy jestem na forum od 2009 roku i chcialem sie przywitac:) posiadalem punto 1.4 T teraz posiadam Peugeota 206 s16 i Fiata Bravo 2
Witam wszystkich na forum.
Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam. Pozdrawiam miłośników Fiata BRAVA.
Witajcie,
Do 2000r roku posiadaliśmy fiata 125p z 74r który w naszej rodzinie był od 79 roku . Fiat przeszedł sporo napraw z racji iż w tamtych latach łatwo o te auto nie było.
Mój tata kupił go z rozbitym przodem. Naprawił go ale w 84 roku dokonał przekładki karoserii. Co było powodem takiej czynności nie pamiętam, zbyt młody jeszcze byłem. W nowej budzie fiat służył nam do 2000 roku . Zawsze można było na niego liczyć i nigdy nas nie zawiódł oraz zawsze dowiózł do celu. Kiedy uznaliśmy, że już się go pozbywamy, co było ogromnym błędem , to w dzień sprzedaży gdy auto opuszczało nasze podwórko z nowym właścicielem za kierownicą łza w oku i ból w sercu został zapamiętany przeze mnie chyba już do końca życia. Sentyment pozostał.
Ostatnio znalazłem na strychu szyby do fiata 125p . Jak jest ktoś komu się przydadzą to chętnie odstąpimy.
Pozdrawiam maniaków motoryzacyjnych :)
Witam wszystkich Klubowiczów. Jestem od niedawna użytkownikiem fiata croma z silnikiem 1,9JTD 150KM.
Pozdrawiam.