autka jeszcze nie posiadam bo jestem w trakcie wyrabiania prawa jazdy ale to kwestia niedługiego czasu. możliwe że zakupie fiata więc chciałbym przejrzeć sobie to forum ;)
To jest widok strony w wersji do druku
autka jeszcze nie posiadam bo jestem w trakcie wyrabiania prawa jazdy ale to kwestia niedługiego czasu. możliwe że zakupie fiata więc chciałbym przejrzeć sobie to forum ;)
Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem fiata punto II
Witam,
jestem (poki co i odpukac) szczesliwym posiadaczem Grande Punto :)
[size=2][ Dodano: 2009-05-18, 14:15 ][/size]Cytat:
Napisał miszko
powiedzcie mi jak sie dokopac do archiwum
Witam!
Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem Fiata Stilo, odziedziczonego po rodzicach.
Mam nadzieję, że z drobną pomocą forum uda mi się go przywrócić do stanu używalności (230kkm w 5 lat robi swoje :( )
Pozdrawiam :D
Witam.
Pozdrawiam i witam wszystkich posiadaczy Fiatów.
Jeżdżę Sieną 1.6 16V - czerwona strzała :D
Witam wszystkich - zgodnie z panującym zwyczajem.
Woitam wszystkich nowych forumowiczów :dlon: :zgoda:
Witam wszystkich
Witam Serdecznie Wszystich
Witam wszystkich na forum. Czekam do lipca na Nowe Bravo.
Witam wszystkich posiadaczy fiacików :)
Witam wszystkich fanów Fiata :)
Cześć! Jestem nowy. Witam i pozdrawiam wszystkich na forum. Jestem teraz posiadaczem Fiata Bravo 1,4 16V 90 kM z 2007 r. Mój porzedni to Fiat Punto 1,4 16V 95 kM Dynamic z 2003 r, którym jeździłem od nowości. Uwielbiam dłubanie przy samochodach i interesują mnie wszystkie informacje o Fiacie Bravo. Ze swojej strony mogę pomóc innym wiedzą, którą zdobyłem o poprzednim samochodzie
Witam wszystkich. Niedawno nabylem sejka 1.1 van, w tej chwili jestem na etapie kompletowania srodka do niego, bo chce go zrobic na wersje osobowa, a potem zycie pokaze, moze bedzie przeszczep serca :)
Witam,
Ja przymierzam sie do zakupu Sieny.
witam serdecznie wszystkich forumowiczow mam nadzieje ze bedzie nam sie dobrze wspolpracowac 8) pozdrawiam
Witam nowych :dlon:
Prosiłbym zapoznac sie z tym tematem http://fiatforum.com.pl/topics1/grup...macje-vt58.htm :D
Witam. Ponieważ nikt z Rodzinki nie chciał , przyjąłem jako 3 autko w mojej Famili. teraz doprowadzam Uniaka do perfekcji , stąd moja obecność na tym Forum. Pozdrawiam. :sciana:
Witam Fiatomaniaków :D