To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Tak wygląda mocowanie lampy od strony kabiny
Załącznik 34795
-
Jaki jest patent aby ledy wsadzic w gniazdo zarowki bagaznika i schowka? U mnie takie jest
http://imgur.com/a/twTlGPT
A koncowka leda jakby za gruba.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Żeby zdjąć lampke kabiny z przodu, wystarczy pociągnąć za tą ramkę? Obojętnie z której strony?
Siedząc na fotelu złap obudowę lampki od strony szyby przedniej - pociągnij do siebie (do tyłu) a potem do dołu ...lampka wychodzi bez problemu.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Siedząc na fotelu złap obudowę lampki od strony szyby przedniej - pociągnij do siebie (do tyłu) a potem do dołu ...lampka wychodzi bez problemu.
Dzieki ale ogarnąłem wcześniej ;) problem mam tylko aby wcisnąć ledy w te plastikowe gniazdo w bagazniku i schowku.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Jaki jest patent aby ledy wsadzic w gniazdo zarowki bagaznika i schowka? U mnie takie jest
http://imgur.com/a/twTlGPT
A koncowka leda jakby za gruba.
ja w moim sw w bagażniku wcisnąłem ledy na siłę. Niestety w schowku zepsułem gniazdo bo zgiąłem blaszkę. Muszę kupić lampę jakąś używkę bo nowa w ASO kosztuje 84 zł :(
-
A to qpa zamowie na ali led ale z takim gniazdem jak normalna żarówka.
-
2 załącznik(i)
Wklejam zdjęcie tutaj bo na PW nie mogę wysłać ;)
Załącznik 34801
Załącznik 34802
-
Ciekawe czemu moje nie wchodza w te gniazda 😐
-
No akurat Ty to powinieneś wiedzieć! Pewnie Taxi/Uber/krzywo naciskasz pedał gazu/krzywo wkładasz żarówkę ;-)
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
No akurat Ty to powinieneś wiedzieć! Pewnie Taxi/Uber/krzywo naciskasz pedał gazu/krzywo wkładasz żarówkę
No i krzywe kupił kolega żarówki....;-)
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
No akurat Ty to powinieneś wiedzieć! Pewnie Taxi/Uber/krzywo naciskasz pedał gazu/krzywo wkładasz żarówkę ;-)
Jeśli do mnie ta aluzja , to poproszę o moje teksty w tym stylu.
Ten forumowy folklor...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
jacek2
No i krzywe kupił kolega żarówki....;-)
Kupiłem żarówki polecane tutaj.
-
Ja też miałem mały problem z montażem. Faktycznie są troszkę za duże względem gniazda, ale delikatnie włożyłem i działają.
Dziś wreszcie wymieniłem tylne oparcie z dwoma zagłówkami na trzy zagłówki. Cena siedzeń używanych tylnych to 500 zł. Montaż w ASO. Cena 60 zł.
-
1 załącznik(i)
Załącznik 34805
Weszła z trudem. Problem jest w tym ze trzeba rozgiąć blaszki. Ja to zrobiłem diodą rozruszając na boki mocowanie tzw. krzywo naciskałem i wkładałem ;)
-
1 załącznik(i)
Dzisiaj wpadła sprężyna do bagażnika
Załącznik 34806
-