Witam, poszukuję wszelkich informacji na temat budowy i funkcjonowania systemu ABS we Fiacie Stilo 1.9 jtd z 2003r. Mam nadzieję, że forum okaże się pomocne. Pozdrawiam :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, poszukuję wszelkich informacji na temat budowy i funkcjonowania systemu ABS we Fiacie Stilo 1.9 jtd z 2003r. Mam nadzieję, że forum okaże się pomocne. Pozdrawiam :)
Witam wszystkich! Właśnie dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy Cromki :)
Witam wszystkich
Czołem w przedświątecznym czasie. :smile:
Pozdrowienia z tęczowego Słupska.
Witam! Jestem posiadaczem poliftingowej Bravury 1.2.
Witam wszystkich, jestem tu nowy, szukam schematu instalacji elektrycznego wspomagania do fiata punto, pozdrawiam
Witam wszystkich miłośników FIATa
Witam forumowiczow
Witam wszystkich, swiezak z palio z tej strony :)
Posiadam Stilo 1.8 i witam Wszystkich posiadaczy Fiatów
Witam wszystkich!
Witam Wszystkich.Wczoraj nabyłem Doblo maxi
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich na forum
szukam odpowiedzi na lampkę która pojawiła się w moim grande punto z pytaniem skontrolować silnik ???
Witam wszystkich.
Na tym forum jestem nowym użytkownikiem. Aktualnie posiadam 2 Fiaty: Seicento 1,1 żony z LPG (2003) oraz moje Punto 1,2 (cegiełka z uwagi na kolor :rolleyes:), kupione jako nowe.
Są to moje kolejna auta z grupy Fiata, bo wcześniej było kilka maluszków, CC 0,7, Lancia Prisma 1,9 D, Uno 1,3 D, Seicento 0,9.
Przez jakiś czas czas miałem pojazdy z grupy VW: Passat, Jetta, Golf, Skoda Felicja i Fabia, ale obecnie wróciłem do Fiata - po prostu nie chcę już nowszych aut z silnikami diesla.
Wolę sprawdzone benzynowe konstrukcje, bez nadmiernych dodatków, przy których pewne prace mogę zrobić samemu.
Ostatnio zamontowałem żonie elektryczne wspomaganie kierownicy do SC, bo bolą ją ręce.
Teraz jest diametralna różnica.