Witam po raz pierwszy tutaj. Jestem dumnym posiadaczem Barchetty :) zapraszam na forum www.barchetta.pl
jeśli chcecie obejrzeć mój wozik to kliknijcie: http://www.barchetta.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=726
To jest widok strony w wersji do druku
Witam po raz pierwszy tutaj. Jestem dumnym posiadaczem Barchetty :) zapraszam na forum www.barchetta.pl
jeśli chcecie obejrzeć mój wozik to kliknijcie: http://www.barchetta.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=726
witam wszyskich uno-maniaków 8)
Witam niewitanych :dlon:
Czesc tez witam Wszystkich
Witam wszystkich użytkowników portalu fiatforum.com.pl . Po mariażu z grupą VW (felicia 1,6 '99 i passat 1,6 '03) wróciłem do korzeni (zaczynałem jak większość od fiata 126p). Obenie posiadam fata bravo 1.6 '99, do którego jak narazie nie mam większych zastrzeżeń.
witam
być może zagoszczę tu na dłużej o ile uda mi się kupić marejke:)
szukam
witam wszystkich fanów włoszczyzny :)
ja już tego troszkę przerobiłem i zamierzam dalej :)
pozdrawiam
Witam :)
Witam Wszystkich:)
Mam na imię Paweł i witam wśród swoich;)
Hej
jeżdżę fiatem coupe 16VT. Pozdrawiam wszystkich :)
:) witam serdecznie wszystkich z forum fiata jazdaaCytat:
Napisał miszko
WITAM WSZYSTKICH NA FORUM
Mam nadzieje, że swymi problemami z Punto wniosę dodatkową wiedzę.
Witam wszystkich
Jestem posiadaczem Fiata Bravo 2.0 HGT od kilku dni :)
witam . od niedawna jestem posiadaczem fiata linea . mam nadzieję że bedziemy sie wymieniać bezcennymi informacjami na temat "włoszki"
witam Wszystkich
[size=2][ Dodano: 2009-05-12, 17:29 ][/size]
witam:)
Witam Serdecznie nazywam sie Marek jestem z Mazowsza;) Moje Auto Panda 1100 MPI 2004
Witam wszystkich, jestem posiadaczem fiata bravo 1.6, 103KM 99r. który dzisaj został rozbity ale może się go poskłada.
Witam wszystkich.
Właśnie staję się posiadaczem Punto II 1,2 8V z 2000r.
Pozdro dla wszystkich.
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem CCS-a 1.1 i właśnie zaczynam przygodę ze swapem silnika na głowicę 1.2 75 KM. mam nadzieję, że jak będę miał problem to forumowicze mi pomogą :) Mam na imię Marek i mieszkam w okolicach Kłodzka