To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Mi się nie podoba, że dziś zaczęły obroty falować na jałowym takie skoki 900 (gdzieś tyle jest jałowy chyba) - 1200 RPM póki nie przygazowałem. Po czym słyszę jak coś rzęzi jakby w okolicy rozrządu. Parę dni temu za to jakby że dwie sekundy dłużej kręcił przy odpalaniu niż zwykle. Kurcze jeszcze 10kkm nie zrobiłem...
Mi w zeszlym roku falowal, zrobili adaptacje przepustnicy i polecili zmienic stacje benzynowa. Teraz tankuje na shellu i nie mam problemu, na razie...
-
@andijaw, nie chcę krakać, ale z profilu wynika, że jesteś z trójmiasta tak jak FP, i być może Twoje Tipo zaraziło się usterkami o tamtego :lol:
-
Tylko, że mój nie jest w gazie, a paliwo tylko Orlen i Shell. To co w baku to Shell. Zobaczę czy się będzie powtarzać. Na razie to się stało dwa razy tylko wczoraj.
-
Nie podoba mi się, że kamery nie można wyłączyć przy cofaniu, czasem jest nieprzydatna i wolę jechać na lusterka, a ekran tylko oślepia
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Ekranu w trybie cofania nie mozna wylaczyc przyciskiem?
-
Mozna wcisnąć X w prawym gornym rogu
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Aż jutro sprawdzę [emoji23]
Wydaje mi się, że "x" mi się pojawia jak zrzucę wsteczny, mam ustaeione by się od razu nie wyłączała [emoji16]
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Ekranu w trybie cofania nie mozna wylaczyc przyciskiem?
Nie, jak mazz wyłączony i wrzucisz wsyeczny to odpala obraz
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
X pojawia się w momencie wyłączenia wstecznego, gdy włączona jest opcja opóźnionego wyłączenia kamery.
-
-
Wylaczenie X tak naprawde tylko zaczernia ekran, a jego podswietlenie dziala nadal. Szkoda ze na prawde nie mozna go na chwile wylaczyc...
-
Ustaw podświetlenie na 1 lub 2 a nie na 7 w nocy to nie będzie cię razić ...jeżeli dalej będzie za jasno to możesz nacisnąć magiczny przycisk (wyłącz) radio .... a jeżeli dalej będzie za jasno możesz złapać oburącz za ekran mocno szarpnąć i wyrwać to ustrojstwo i wywalić za okno ;-P sam wybierz wersję która cie usatysfakcjonuje.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Ustaw podświetlenie na 1 lub 2 a nie na 7 w nocy to nie będzie cię razić ...jeżeli dalej będzie za jasno to możesz nacisnąć magiczny przycisk (wyłącz) radio .... a jeżeli dalej będzie za jasno możesz złapać oburącz za ekran mocno szarpnąć i wyrwać to ustrojstwo i wywalić za okno ;-P sam wybierz wersję która cie usatysfakcjonuje.
1. Nie mam na 7 [emoji4]
2. Wyłączanie radia nie działa, kamera się załącza [emoji4]
3. Proszę wyrwij swoje i opisz wrażenia [emoji2]
-
Szary to już nie mam pomysłu jak ci pomóc ... :-)
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Szary to już nie mam pomysłu jak ci pomóc ... :-)
Mozna jeszcze kawalek kartonu wyciac i sobie zaslaniac haha
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Mozna jeszcze kawalek kartonu wyciac i sobie zaslaniac haha
Oooooo i to jest pomysł na miarę naszych czasów [emoji123][emoji16]
Tym kartonem otworzymy oczy niedowiarkom hahahaha [emoji23][emoji7]
-
Ja proponuję ciemne okulary.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Podswietlenie na swiatlach mam na 3, a nie na 7. Nie obraz sie ale to jest debilizm w dobie obecnej walki o bezpieczenstwo... Wlaczaj, wylaczaj, zmieniaj poprawiaj... Wiem, moglem nie kupowac nieprzemyslanego tipo... No ale naszczescie go kupilem i drazni mnie tylko to, a nie brzeczyki, lampki od asystentow pasow, martwego pola, rozpoznawania znakow i innych nazwijmy to gadzetow ktore robia z ludzi debili
-
Cytat:
Napisał
Azja65
Ja proponuję ciemne okulary.
ooo to jest pomysł, jeździć nocą w przyciemnianych okularach :)
Dzięki temu wszystko w lusterkach będę widział, tylko nie będzie mnie oślepiał ekran :D :D :D :D :D
-
Cytat:
Napisał
maro1500
Podswietlenie na swiatlach mam na 3, a nie na 7. Nie obraz sie ale to jest debilizm w dobie obecnej walki o bezpieczenstwo... Wlaczaj, wylaczaj, zmieniaj poprawiaj... Wiem, moglem nie kupowac nieprzemyslanego tipo... No ale naszczescie go kupilem i drazni mnie tylko to, a nie brzeczyki, lampki od asystentow pasow, martwego pola, rozpoznawania znakow i innych nazwijmy to gadzetow ktore robia z ludzi debili
Jak ruszam autem innej marki znanej z dbałości o bezpieczeństwo to żeby poustawiać te wszystkie badziewia to się sporo muszę naklikać. Ustawienie radia podczas jazdy to mordęga. Klima ktos wymyslił ze na panelu jest piękny ludzik, jak mu naciskasz nogi to wieje na nogi jak korpus to korpus itd. A info pojawia sie przez sekunde na wyswietlaczu polozonym calkiem gdzie indziej i za chwile nie wiesz jak jest ustawione. Automat wycieraczek właczasz przyciskiem z diodą ktory jest umieszczony tak że trzeba wstać z fotela żeby ją zobaczyć. Itp itd mogłbym tak na kilka stron. Ale podswietlenie to akurat zmienia sie latwo pokretlem bez błądzenia po menu. Kurwicy dostaje za to na ten brzeczyk od pasowa fiacie go sobie wylaczylem bo sie na szczescie dało.
Z dzisiejszym autem jest jak z telefonem co chwile powiadomienia komunikaty itp.