Cześć. Jak nietrudno zgadnąć nasza Panda zaczęła kaprysić. Stąd też rejestracja na tym szanownym portalu. Pozdrowienia dla czytających, wszak kto czyta nie błądzi ;-)
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć. Jak nietrudno zgadnąć nasza Panda zaczęła kaprysić. Stąd też rejestracja na tym szanownym portalu. Pozdrowienia dla czytających, wszak kto czyta nie błądzi ;-)
Witam jestem tutaj nowy pierwszy raz na takim forum, jak robie cos zle to prosze pisac.
Mam taka sprawe ze pewnego czasu odlaczylem poduszke przy wymianie nagrzewicy i caly czas mi swieci teraz kontrolka, wiec wpadlem na pomysl ze zakupie sobie kable sciagne program fiatecuscan i to naprawie i wszystko szlo w pozadku do dzisiaj przyszly kable i jak podlaczam na 3-piny i wystartowaniu programu jak chce polaczyc to wyskakuje komunikat Polaczenie COM1 niemozliwe. mam win8 nie wiem czy to w czyms przeszkadza prosze o odpowiedz jak najszybciej. Jak by ktos mogl z szanownych kolegow to prosze na e-maila monikaflorian1@gmail.com
Witajcie :)
Witam Forumowiczów! Jestem tu nowy:)
Witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów
witam wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich!
Witam i pozdrawiam
Hello, wcześniej miałem stilo, teraz mam bravo 2008 więc warto się tu zarejestrować, nie ma lepszej skarbnicy wiedzy ;)
Cześć wszystkim.
Siema wszystkim
Serdecznie witam wszystkich formowiczów :-)
Witam, wszystkich i pozdrawiam.
Witam, wszystkich