Witajcie użytkownicy tego forum!
To jest widok strony w wersji do druku
Witajcie użytkownicy tego forum!
Siemka wszystkim.
Jeżdzę Stilonem 1.9JTD, trochę zmodyfikowaną 115stką już 8 rok. Tak tak- przejechałem tym autkiem już ponad 200k i tylko bieżąca eksploatacja. Jak wiadomo polskie drogi do idealnych nie należą, także tylko wymieniam olejek, filterki, rozrząd, eksploatacja zawieszenia i śmigam, śmigam.
Mankamentem tego autka jest słaba elektronika. Akurat na mnie trafiło bo jestem elektronikiem i z wykształc i zamiłowania także wiele modyfikacji i ulepszeń swoich wstawiłem (np. nowy sterownik klimatronika).
Pozdrawiam all
Witam wszystkich. Właśnie stałem się posiadaczem Sieny 1.4 EL.
Witam wszystkich użytkowników punta
Ja tez witam wszystkich!
Witam wszystkich.
Jestem z Krakowa.
Posiadam Fiacika Brava 1.6
Cześć wszystkim, jestem ... a raczej moja żona jest właścicielką Seicento 0.9 :) ale założyłem, że wszelkie sprawy techniczne spadną pewnie na mnie więc pozwoliłem sobie dołączyć do tego forum. Pozdrawiam wszystkich
witam wszystkich
Witam wszystkich.
Witam, od niedawna jestem posiadaczem bravo 1.9 multijet, jak narazie mam problem z parująca szyba ;/
witam jestem posiadaczem sieny :cool:
Witam wszystkich użytkowników FIATA ,- mam nadzieję że będziemy wzajemnie dzielić się przydatnymi wiadomościami na temat naszych samochodów
Hejka !
Wie ktoś jakie są objawy uszkodzonego potencjometru pedału gazu? Czy Multiecuscan wychwyci takie uszkodzenie?
Witam Wszystkich,
Witam wszystkich Adam z Zabrza, mam Bravke 1.6 z 2000 roku od 2005 roku i dalej mi się chce;)