To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
mardas
Bo nie napisałeś na jaki zmieniłeś hehe [emoji38] Ja też wymieniłem w swoim po przejechaniu 1500 km na inny ,i oczywiście to jest każdego indywidualna decyzja bo w ASO nie robią z tym problemu ,nawet jak nie posiada specyfikacji Fiata ! przynajmniej jest tak u mnie :tongue
Ja wymieniłem na ten sam. Nie brał oleju wcale przez ten odcinek. Zobaczymy po 15 tysiącach. Jak się zmieni to będę myślał. W poprzednich samochodach zawsze lałem ten który wskazywał producent i nie miałem problemów...
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Zaraz się rozsypie :tongue
To się wytnie dziurę w podłodze i zrobi napęd ECO :D
-
Cytat:
Napisał
mardas
Bo nie napisałeś na jaki zmieniłeś hehe :lol: Ja też wymieniłem w swoim po przejechaniu 1500 km na inny ,i oczywiście to jest każdego indywidualna decyzja bo w ASO nie robią z tym problemu ,nawet jak nie posiada specyfikacji Fiata ! przynajmniej jest tak u mnie :tongue
Bo maja to w du*ie nawet jakbys zalal wode albo kujawski, dla nich najwazniejsze ze juz nie masz gwarancji na silnik haha ale ten temat juz przerabialismy i pisales jaki fajny kierownik jest w twoim aso.
-
1 załącznik(i)
Ja dzisiaj zmieniłem oświetlenie wnętrza na ledowe ;)
Załącznik 34714
-
Ściemniają sie czy tak delikatnie migają? Gasną do końca czy lekko się palą?
-
Ściemniają się jak zwykła żarówka i gasną.
-
Mozesz podac gdzie kupiles?
-
Cytat:
Napisał
bibi
No to jakie te ledy zakupiłeś ??? :confused:
-
-
Dzięki, trzeba kupic. Jeszcze przydaloby sie do tablicy rejestracyjnej ;)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Dzięki, trzeba kupic. Jeszcze przydaloby sie do tablicy rejestracyjnej ;)
żarówki są takie same, ale do tablicy musisz kupić dwa rezystory: https://allegro.pl/oferta/filtr-led-...YjVlMzE4YjM%3D
mam takie i działa. Kolega z fb polecał więc kupiłem. :-)
-
zakładałeś też w lampie sufitowej na tyle? tam jest chyba inna żarówka.
-
Cytat:
Napisał
szporax
zakładałeś też w lampie sufitowej na tyle? tam jest chyba inna żarówka.
wszędzie są takie same.
2 przód
1 schowek
2 tył
2 bagażnik sw
2 tablica rejestracyjna
-
W sedanie w bagażniku jest 1 sztuka ;)
-
Cytat:
Napisał
tplonka
A patrzyles czy z jednym rezystorem bedzie dzialac? Kiedys do bravo 2 kupowalem gotowe lampy i byl jeden.