No niezle :P
To jest widok strony w wersji do druku
Myślę, że to dobra cena gdyż takie można spotkać po 400-500 zł.
Mam nadzieję że dojdzie i będzie wszystko ok. ;-)
Heh no nie powiem, że bardzo bym chciał ale 300zeta.. heh to można jakieś proste nowe firmowe radyjko kupić ;) A tu niestety szkoda bo mp3 nie czyta.. Najgorzej jak padnie laser - nie wiadomo co tam siedzi i jaka jest dostępność takich elementów..
Można je przerobić, że zamiast zmieniarki robi się wtyk usb, dzięki czemu jesteśmy w stanie odtwarzać np mp3 ;-)
Jaki wtyk USB coś chyba nie za bardzo ;) Niby co miałoby obsłużyć Mass Storage po USB, FAT'a i potem dekompresje strumienia audio? heh
Przepraszam miało być aux, a że akurat czytałem coś o usb to napisałem.
Np na jack
No i właśnie widzisz chodzi o to, że aux to na dobra sprawę do mojego kaseciaka mogę dołożyć ;)
Daj znać jak będziesz miał radyjko w autku.. nacieszę się Twoim szczęściem ;)
Dziś mania dostała oczekiwane radio, wygląda tak
Załącznik 1529
Kurde powiedz tylko gdzie parkujesz ;P
Nie no żartuję, ale zazdrość mnie zżera ;)
Muszę gdzieś znaleźć .pdf z opisami wszystkich wtyczek (gniazd tylnych)
Powiem Tobie, że to jest prezent od żony na urodziny, a mordka mi się cieszy cały dzień.
Dostałem je tylko do ręki to zaraz leciałem montować.
A w tym radiu nie ma takich samych wtyczek jak w poprzednim? Myślałem, że jest to 1:1
CD chodzi elegancko?
Cd chodzi bardzo elegancko, wtyczki są, tylko wiesz chce obczaić co pod zmieniarkę,, wyjście do suba mam zrobione.
Sterowanie z kierownicy, bo chce skórkę kupić multi.
ladne radyjko. gratuluje. mp3 nie ma co zalowac. mam w swoim grundigu i niestety dzwiek d.py nie urwa. zdecydowanie audio cd :)
Dziękuje ;-)
No nie powiem ale pierwsza klasa.Deska jest zaprojektowana w całości i tak powinna być użytkowana,bo włożenie innego radia psuje cały ten obraz no ale tak to jest z technologią że cały czas trzeba iść do przodu a stare radyjko zostaje wymieniane na nowsze.
Gratki :!:
racja. moj srebrny grundig w czarnym panelu nie wyglada zbyt ciekawie. ogladalem tydzien temu z ciekawosci oryginalne radyjka fiatowskie na gieldzie. niestety z CD nie bylo.
Chciałem się pochwalić jak mania ładnie wyglądała, no i oczywiście moja żona. ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=6-MPiGZlJj0
fajnie fajnie. tylko musisz sobie samochód na wyższy zmienić bo z czapeczką juz nie wchodzisz :D
Nie często w niej jeżdżę.
no tak. fajne to wasze weselicho chyba było