a czerwonych nie ma ;D ?? ale tak serio to są świetne.
To jest widok strony w wersji do druku
a czerwonych nie ma ;D ?? ale tak serio to są świetne.
miszko, :bravooo: :bravooo: :bravooo: naklejki super, szkoda tylko ze juz miejsca niemam u siebie na takie :goodvsevil:
seth67, czerwonych nie, jak wspomniałem zamówiłem 20 sztuk (10 niebieskich i 10 białych). Chodziło mi o sprawdzenie firmy. Następna partia będzie już lepiej przygotowana i będą też naklejki na zewnątrz.
Dzisiaj wieczorkiem usiądę i przygotuje posta.
także pisze się na 2 naklejki, ewentualnie na początek 1 ;-) pozdro czekam ile kasy i gdzie ;-)
Post już jest:
http://fiatforum.com.pl/topics1/nakl...wic-vt3753.htm
no to extra, tylko będe musiał poczekac do wypłaty bo juz kasy nie mam włożyłem wszystko w mojego ,,bolida'' (CC) :|
Ja czekam na wersje od wewnątrz bo wszystkie lepy przyklejam na szybe i w zimę bym ja zniszczył przy skrobaniu Szyb :) ale wyglądają rewelacyjnie
Wersja pierwsza (kwiecień 2010). Naklejki naklejane od zewnątrz (na szybę, karoserię).Cytat:
Napisał miszko
W drugiej wersji zostaną wydrukowane naklejki o jeden dodatkowy kolor - czerwony - oraz będą również w wersji naklejanej od wewnątrz.
W końcu jakie są :?:
no to już idę wysyłac kaske na te lepki :D
JANCIO, aktualnie jest to wersja naklejana od zewnątrz, zaś druga partia będzie naklejana od wewnątrz.
Niestety z braku czasu dopiero jutro będę wysyłał naklejki.
Listy mam już uszykowane, tylko na pocztę się jutro udam i wyślę.
no to git czyli na początku przyszłego tygodnia dojdą.
no to czekamy aż przyjdą, seth67 niebyłbym tego taki pewien wiadomo jak nasza poczta działa :/
no niestety wiemy wiemy. dlatego coś mi się wydaje że pewnie koło środy dojdą chociaż to ma iść poleconym i to priorytetem więc kto wie może nawet we wtorek dojdzie ;D a co zaszaleją i sie pospieszą
Przepraszam, ale mam urwanie głowy. W firmie dużo pracy, szukam też auta więc co wyjdę z firmy to latam i oglądam auta.
Ale dzisiaj już sobie zarezerwowałem czas i idę na pocztę. Wszystkie dotychczasowe zamówione naklejki dzisiaj wyjdą.
Pójdą priorytetem poleconym, więc myślę, że na piątek powinny być (jak dobrze pójdzie), jak nie to na poniedziałek.
miszko, myślę że wszyscy rozumieją i nikt nie ma żalu najważniejsze że będą :D
Naklejki dzisiaj wyszły. Tak więc wyczekujcie listu w skrzynce ;)
Czekamy niecierpliwie ! ;D
oczekujemy ;-)
juz nawet zaplanowałem miejsce dla niej :D
Czy została jeszcze choć jedna naklejka? Dopiero teraz zauważyłem post :sciana: .