To jest widok strony w wersji do druku
-
Co do klodki na garaz- zakupilem ostatnio klodke Kabro klasy C-5 za 115 zl z przesylka. Klodka bodajze polska, ma ciekawy kluczyk z ktorym sie wczesniej nie spotkalem. Gosc ktory ma swoj kanal na youtubie i zajmuje sie testowaniem zamkow stwierdzil, ze w tej cenie nie ma nic lepszego. Ponoc gerda i niektore abusy latwiej otworzyc niz Kabro. Jak na razie jest ok, masywna, w plastikowej obudowie i wszystko dziala. Moja Gerda za 120 zl po 5 latach sporadycznego uzywania za zela sie zacinac.
-
Ja kazdym autem jakie mialem dojezdzam do pracy nie mniej niz 10 km ale nie wiecej niz 15 i nie zdazylo mi sie abym nie odpalil pod pracą wracając znowu 10km...
-
Ja mam do pracy 4 km i jeszcze przez 15 lat nie
musiałem używać prostownika, także....
-
Znacie może i polecacie jakiś dobry klej do tworzywa ABS w przystepnej cenie. Chodzi tylko o sklejenie, klejone powierzchnie nie będą pracowały, ani zginały się itp... Jest tego typu kleju trochę na rynku i wszystkie najlepsze;-) Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w klejeniu ABS i coś poleci.
-
W robocie tego uzywamy do klejenia abs na łukach płyt wiorowych
https://akustycznematy.pl/pl/klej-w-...AaAroNEALw_wcB
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
To chyba do większych powierzchni, ja potrzebuje skleić róg obudowy, ale dzięki.
-
Takie oto coś się pojawiło w sprzedaży:
https://allegro.pl/oferta/fiat-tipo-...ing-7821945948
Fabryczny mieszek jest dramatyczny.Nie wiem tylko czy ten napis to nie przesada.
Ale można zamówić bez.Zawsze to skóra jest.
-
Ładny mieszek i kolor nici do lakieru można dobrać, kupię po wypłacie na zapas. Za jakiś czas będzie jak znalazł :-)
-
Fajny mieszek , ciekawe czy ze skory perforowanej tez ogarniaja
-
A co myślicie o tym hafcie? Chyba też kupię bo fabryczny u mnie jedno przetarcie małe już ma.
-
Ja bym zamowil z samą flagą włoską
-
Chyba się zdecyduje bez haftu i z czarną nicią.
-
Ja to lubię minimalizm - więc dla mnie też czarny z czarną nicią bez haftu by najbardziej pasował.
-
Ja chyba wezme szary z jasna nitką aby pasowało do tapicerki.
-
Cytat:
Napisał
Robs
A co myślicie o tym hafcie? Chyba też kupię bo fabryczny u mnie jedno przetarcie małe już ma.
Co Wy robicie z tymi mieszkami? Jaki masz przebieg, że mieszek już poprzecierany? Ja mam 25000km, głównie miasto czyli wachlowanie biegami non stop i mieszek nadal jak nowy.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Co Wy robicie z tymi mieszkami? Jaki masz przebieg, że mieszek już poprzecierany? Ja mam 25000km, głównie miasto czyli wachlowanie biegami non stop i mieszek nadal jak nowy.
U mnie 56kkm i tak samo - mieszek jak nowy
-
Ja mam przetarcie 0,5 cm od strony konsoli tam gdzie jest najbardziej zgięty.
-
32k na liczniku i moj mieszek tez jak nowy ale ten z linku ladniejszy ;)
-
Cytat:
Napisał
Robs
Pochwalcie się, jak ktoś to kupi. Jeżeli jest z dobrego materiału i porządnie uszyty, to uważam to za lepszą opcję niż wymiana zużytego mieszka na nowy oryginał (na podstawie doświadczenia z poprzedniego samochodu).
-
45 tyś. km 100% taxi w Gdańsku i zero śladów na mieszku. Biegów pewnie nie umiecie zmieniać :D