To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
mirej
Panowie czy po wgraniu 23.02.01.15 aktualizowaliście mapy 1055 do 1060 ? Czy nowe firmware usuwa problem z wgrywaniem map na 2 razy. 1-próba, wgrywanie z błędem. 2-próba z sukcesem. Błąd pojawił się w 5" po wcześniejszej aktualizacji do 23.01.93.11?
Aktualizacja do 23.02.01.15 przeprowadzona pomyślnie. aktualizacja mapy z 1055 do 1060 nadal wyświetla błąd
-
Jeszcze jedna ważna informacja :
Jeśli ktoś ma wersje poniżej 23.00.69.00, to najpierw powinien zainstalować 23.00.69.00, a dopiero potem 23.02.01.15.
wersja 23.00.69.00 : https://drive.google.com/file/d/1_uI...ew?usp=sharing
Każdy oczywiście instaluje na własne ryzyko :)
-
z innego forum ,a do 500X szukam ,ale znaleźć nic nowszego niż sprzed ponad roku nie mogę - może ktoś obeznany gdzie szukać ?
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
No i też zainstalowałem 23.02.01.15 - faktycznie, lepiej reaguje na dotyk, działa szybciej i zamiany w obrazie z kamerki na plus. Ogólnie wersja firmware udana.
Załącznik 39519
U mnie też wgrany dzisiaj Całkiem sprawnie poszło. Nie wierzyłem w lepszy obraz z kamerki, ale faktycznie coś poprawili.
btw.
JTN
Jak aktywować t menu z info które wstawiłeś ?
-
5 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
JackTheNight
To na nowy rok wrzucam wersje
[COLOR="#FF0000"][SIZE=5]23.02.01.15[/SIZE][/COLOR] - VP2R7_357_23.02.01.15.zip
Jest to oficjalny najnowszy firmware Fiata dla 7 cali w Tipo, ale dla 5 cali powinien również pasować.
Oficjalna wersja dla 5 cali to 23.02.01.14 zgodnie z tym :
https://drive.google.com/file/d/1iYP...ew?usp=sharing
ale
Także pewnie najnowsza wersja dla 5 cali to 23.02.01.15, ale pozostawili stary numer 23.02.01.14 ze względu patrz wyżej.
Ale najpierw wgram u siebie w 5 cali, zanim napiszę że na 100% pasuje do 5 cali.
download :
https://drive.google.com/file/d/1BhI...ew?usp=sharing
Aby pobrać plik, trzeba być zalogowanym na google.
edit:
[SIZE=5][COLOR="#FF0000"]Jeszcze jedna ważna informacja :[/COLOR][/SIZE]
Jeśli ktoś ma wersje poniżej 23.00.69.00, to najpierw powinien zainstalować 23.00.69.00, a dopiero potem 23.02.01.15.
wersja 23.00.69.00 :
https://drive.google.com/file/d/1_uI...ew?usp=sharing [COLOR="#FF0000"][SIZE=4]Każdy oczywiście instaluje na własne ryzyko :)[/SIZE][/COLOR]
Dzięki właśnie wgrałem z wersji 23.0.69.0 na 23.2.1.15 pendrive BAR Plus 2020 USB 3.1 Flash Drive 256 GB wszystko trwało około 20 minut dokumentowałem zdjęciami ale nie wiem jak tutaj dodać. Wcześniej przed aktualizacją i później po próbowałem wgrać mapy najnowsze 1060 ze swoją licencją i się nie udało mam teraz 1055. I rzeczywiście dotyk całkowicie inaczej działa na plus. Na chwilę obecną nic więcej nie zauważyłem. Jeszcze raz dzięki.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ok już będą zdjęcia.
Dzięki właśnie wgrałem z wersji 23.0.69.0 na 23.2.1.15 pendrive BAR Plus 2020 USB 3.1 Flash Drive 256 GB wszystko trwało około 20 minut dokumentowałem zdjęciami ale nie wiem jak tutaj dodać. Wcześniej przed aktualizacją i później po próbowałem wgrać mapy najnowsze 1060 ze swoją licencją i się nie udało mam teraz 1055. I rzeczywiście dotyk całkowicie inaczej działa na plus. Na chwilę obecną nic więcej nie zauważyłem. Jeszcze raz dzięki.Załącznik 39526Załącznik 39528Załącznik 39527Załącznik 39529Załącznik 39530
-
Cytat:
Napisał
VANT
Jak aktywować t menu z info które wstawiłeś ?
Przytrzymujesz razem klawisze : Radio+Media+Browse na 5-6 sekund.
Wyjście z tego menu to również przytrzymujesz klawisze jak wyżej na 5-6 sekund, lub wyłączasz radio i włączasz.
Cytat:
Napisał
msiemin
Dzięki właśnie wgrałem z wersji 23.0.69.0 na 23.2.1.15 pendrive BAR Plus 2020 USB 3.1 Flash Drive 256 GB wszystko trwało około 20 minut dokumentowałem zdjęciami ale nie wiem jak tutaj dodać. Wcześniej przed aktualizacją i później po próbowałem wgrać mapy najnowsze 1060 ze swoją licencją i się nie udało mam teraz 1055. I rzeczywiście dotyk całkowicie inaczej działa na plus. Na chwilę obecną nic więcej nie
Czy naprawdę tak trudno wrzucać posty w odpowiednim temacie. Ten temat jest o radiu 5 cali, a ty ciągle wrzucasz posty z radia 7 cali.
Link do aktualizacji firmware radia 7 cali tutaj :
https://fiatklubpolska.pl/radio-i-na...ct-7-a-41122/9
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Przytrzymujesz razem klawisze : Radio+Media+Browse na 5-6 sekund.
Wyjście z tego menu to również przytrzymujesz klawisze jak wyżej na 5-6 sekund, lub wyłączasz radio i włączasz.
Czy naprawdę tak trudno wrzucać posty w odpowiednim temacie. Ten temat jest o radiu 5 cali, a ty ciągle wrzucasz posty z radia 7 cali.
Link do aktualizacji firmware radia 7 cali tutaj :
https://fiatklubpolska.pl/radio-i-na...ct-7-a-41122/9
OK sorki
-
Na radiu 5 cali w Tipo z 2016 pykla aktualizacja I wszystko działa
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
I update 23.69 and after do this update...
Brick my 5" :( system restart randomly every 30, 60 or whatever second...
-
Sformatuj pendriva fat32, Pobierz jeszcze raz 23.02.01.15 i wgraj na pendriva i wgraj jeszcze raz do radia. Jak coś to użyj innego pendriva o pojemności max 16Gb.
-
Ja wszystkie aktualizacje robię z 32 Gb pendrive'a i wchodzą bez problemu. Może to kwestia właśnie konkretnego pendrive'a.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Sformatuj pendriva fat32, Pobierz jeszcze raz 23.02.01.15 i wgraj na pendriva i wgraj jeszcze raz do radia. Jak coś to użyj innego pendriva o pojemności max 16Gb.
i did but nothing change its says language loading at startup and work normally after 30 second restart also navigation not work, i do update for another 5" work normal but had problem with call from bluetooth make some noise on calls...
I try to downgrade but cant do you have any suggest?
-
Cytat:
Napisał
dreamumut
Niestety nie wiem. Downgrade nie da się chyba zrobić.
-
Po aktualizacji do wersji 23.00.69.00 mam jedno pytanie tylko. Chodzi o glosnosc aplikacji telefon. Zawsze miałem ustawione rozmowy na 26, teraz takze z ta glosnoscia czyta powiadomienie o sms i jego tresc. To troche za glosno, gdy scisze to zmniejsza sie glosnosc rozmowy tel, we wczesniejszym sofcie tak nie bylo. Jakies sugestie?
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Po aktualizacji do wersji 23.00.69.00 mam jedno pytanie tylko. Chodzi o glosnosc aplikacji telefon. Zawsze miałem ustawione rozmowy na 26, teraz takze z ta glosnoscia czyta powiadomienie o sms i jego tresc. To troche za glosno, gdy scisze to zmniejsza sie glosnosc rozmowy tel, we wczesniejszym sofcie tak nie bylo. Jakies sugestie?
Masz rację , tak jest . Wcześniejsze ustawienia były lepsze. Ciekawe jak jest w tej najnowszej wersji...?
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
-
Tak samo, głośność danej opcji ustawia się w trakcie korzystania z tej opcji... czyli głośność komunikatów ustawiamy czasie czytania komunikatów, głośność dzwonka w czasie dzwonienia, głośność muzyki w czasie słuchania itd.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Tak samo, głośność danej opcji ustawia się w trakcie korzystania z tej opcji... czyli głośność komunikatów ustawiamy czasie czytania komunikatów, głośność dzwonka w czasie dzwonienia, głośność muzyki w czasie słuchania itd.
Tak samo... czyli te dwie głośności są połączone ? Czy rozdzielone jak dwa softy do tyłu ?
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
-
Tak probowałem ale mam wrażenie ze w tym sofcie te glosnosci sa połączone :( jeszcze popróbuje
-
Cytat:
Napisał
dreamumut
i did but nothing change its says language loading at startup and work normally after 30 second restart also navigation not work, i do update for another 5" work normal but had problem with call from bluetooth make some noise on calls...
Please notice on top! second one i tested it (d2 nav) vp2 5" brick with this update i have 2 radio on bootloop all others work well...
-
U mnie sciszam smsy to scisza sie tez rozmowa tel, jest to połaczone w tym sofcie