To jest widok strony w wersji do druku
-
Dzisiaj byłem w salonie obejrzeć moje autko , które wczoraj dojechało z Włoch i sprawdziłem przy okazji parę innych tipaczy czy jest klapa, niestety klapa była, tylko w połowie tipków, które już dłużej stały w salonie, a te ze świeżych transportów nie miały tej pokrywy nawet w wersji s-dizajn pokrywy brak, dealer powiedział żebym o to się nie martwił, będzie zrobione do odbioru.
-
znając zycie zapierdzielą z tych z placu i wsadzą Tobie hehehehe skoro lekką ręką zapewnił Cię że wygłuszenie będzie. Ale najważniejsze, że Ty bedziesz miał :)
-
Raczej na pewno tak będzie, dostępność jest zerowa, tylko na zamówienie z Włoch :)
-
Cytat:
Napisał
siwymw
Raczej na pewno tak będzie, dostępność jest zerowa, tylko na zamówienie z Włoch :)
Totez zamowili i czekam. A dzis dzwonil gosciu z z bielska i pytal czy dealer sie skontaktowal i czy dzieje sie w sprawie. I w zasadzie chcialbym podziekowac bo to dzieki forum. I to jest fajne. Poza jakimis jazdami ktore stanowia jednak margines zobaczcie ile spraw mozna rozwiazac, ile sie dowiedziec, ilu pulapek uniknac. Jeden wrzuci to inny tamto... Za czasow moich pierwszych samochodow - nie do pomyslenia.
-
Też zamówiłem i czekam :)
-
Wczoraj oglądałem swojego Tipacza. SW Longue 1,4 T-jet brak wygłuszenia.
-
Może ktoś zmierzyć jakiej średnicy są te otwory na kołki do montażu tej osłony?
Auta jeszcze nie mam :) ale mam w piwnicy pudełko rożnej maści kołków, zwłaszcza od maluszka, i może by coś podeszło.
Nie żebym był skąpy, ale 7zł kołek to lekkie przegięcie :D a tak zamówię sobie samą osłonę za 30zł i może coś podejdzie ;)
-
Od malucha to raczej nic nie podejdzie ;) Tam były zupełnie inne.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Od malucha to raczej nic nie podejdzie ;) Tam były zupełnie inne.
Myślę o kołkach od tylnego plastikowego boczku, tam był taki gruby kołek, może coś podejdzie, i tak tego nie widać.
-
-
Cytat:
Napisał
pietics
Dziękuje, a wymiar tej pojedynczej znasz, bo w katalogu nie widzę zamiennika.
-
Ten numer tu podany jest błędny. Mnie podawał gość na ASO i ten kółek był. Ale już nie mam tej kartki. Sprawdź w eper lub zadzwoń do aso
-
Jak wiecie napisałem maila z prośbą o wyjaśnienie do Dyrektora Sprzedaży Fiat Poland dlaczego część benzyniaków ma a część nie ma owego wygłuszenia. Sam też ową część zamówiłem i zamontowałem już w aucie.
Dziś dzwoni do mnie ASO/diler i info abym przyjechał bo osłona już na mnie czeka. Jak dowiedzieli się że mam ją już kupioną kazali mi przyjechać z fakturą do zwrotu gotówki. A ponieważ za 1000km mam przegląd po 15000 umówiłem się z Aso ze owe 45pln brutto odciągną mi od kwoty przeglądu
p.s.
zadzwoniłem i wystarczy iż fakturę za zakup wyślę mailem a kwota za wygłuszenie zostanie odjęta od kwoty przeglądu. Dla mnie załatwienie sprawy w sposób bardziej niż zadowalający.
-
No ale chyba chodziło o wyjaśnienie dlaczego tak jest z tymi osłonami, a tego nie widzę powyżej :wink:
-
no ja też jeszcze nie dostalem oficjalnej odpowiedzi od Dyrektora generalnego sprzedaży. Ale skoro skontaktowali sie z ASO to mozna podejrzewać iż lada dzień otrzymam odpowiedz a nią podzielę sie z Wami
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Jak wiecie napisałem maila z prośbą o wyjaśnienie do Dyrektora Sprzedaży Fiat Poland dlaczego część benzyniaków ma a część nie ma owego wygłuszenia. Sam też ową część zamówiłem i zamontowałem już w aucie.
Dziś dzwoni do mnie ASO/diler i info abym przyjechał bo osłona już na mnie czeka. Jak dowiedzieli się że mam ją już kupioną kazali mi przyjechać z fakturą do zwrotu gotówki. A ponieważ za 1000km mam przegląd po 15000 umówiłem się z Aso ze owe 45pln brutto odciągną mi od kwoty przeglądu
p.s.
zadzwoniłem i wystarczy iż fakturę za zakup wyślę mailem a kwota za wygłuszenie zostanie odjęta od kwoty przeglądu. Dla mnie załatwienie sprawy w sposób bardziej niż zadowalający.
Powiedz Tedy do kogo uderzać z tą sprawą? Do dilera, czy na infolinie fiata? Czy zajmował się tym ktoś od części, czy osoba sprzedająca auto? Kupowałem auto, tak samo jak Ty w Gezecie.
Szkoda że nie odpowiedzieli Ci dlaczego jedne benzyniaki mają inne nie.
-
I nie odpowiedzą, mi nie opowiedzieli... Tez mam się zgłosić po sic po osłonę i po temacie, dalej centrala milczy... Bo i co mają powiedzieć? Albo to niekompetencja montowni albo celowe cięcia... Ani do jednego, ani do drugiego fiat sie nie przyzna...
-
Ja złożyłem reklamację poprzez Fiata i Fiat się skontaktował z aso a oni że mną
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Dla mnie załatwienie sprawy w sposób bardziej niż zadowalający.
Moim zdaniem to nie jest załatwiona sprawa. Jeżeli FCA uważa że tej osłony być nie powinno, to nie powinieneś jej dostać. A jeżeli ma być, to powinni w ramach jakiejś kampanii zamontować wszystkim, którzy nie mają....
-
Pytanie jak do tego podeszli jeśli indywidualnie w ramach dobrego gestu handlowego to lipa Dla pozostałych