Na pewno z Torqiem w Tipo współpracuje Vgate iCar2. Poszukaj u myfriendów na ali. Możesz go podłączyć na stałe i nie rozładuje ci akumulatora, bo po 30min sam się wyłącza. Taka teraz technika :lol:
To jest widok strony w wersji do druku
Ja wzialem jakis za 20 zl. U mnie ma dzialac doraznie. Zlacze mam zajety przez huda
Jaki modem usb polecacie do radyjka?
dla lubiących zmieniać soft w radyjku - jakby ktoś chciał zrobić upgrade to może pobrać mody i romy do swojej stacji (PX3 to wersja z 2Gb PX5 to 4 gb) na xda
https://forum.xda-developers.com/and...re-development
Jakby kogoś interesowało - rozwiązałem problem migającego przebiegu - zrobiłem upgrade systemu poprzez wgranie nowego ROMu
wgrałem:
https://forum.xda-developers.com/and...units-t3741583
to soft co mają 4 rdzenie i 2Gb pamięci.
Czyli przyczyna byl soft radyjka od majfrenda tak?
Ja szykuje sie na montaż kamery cofania i flradyjka w ten weekend:) zobaczymy jak mi pojdzie, nie jestem specem elektroniki ani też mechaniki jak część osób tutaj:) bez walki sie nie poddam:)
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Chyba najwieksza trudnosc to przeciagniecie przewodu do klapy
Ja przeciągnąłem w sw kabel od kamery dvr na tył przez te harmonijkę po prawej, bo w niej jest trochę luźniej... od przedniej kamery podsufitka Przeciągnąłem korzystając z otworów na lampki, wyjąłem te dwa korki z tylu podsufitki, opuściłem ja i odczepilem z budy i z klapy te harmonijkę. Kabel miał gruba kątowa wyyczke i się klinowala to zgialem kabel na pół i z pomocą odrobiny płynu do naczyń przeciągnąłem za pętelkę. Potem ściągnąłem wtyczkę, w te stronę przeszła spoko i mam elegancko jak fabryka wszystko schowane.
O tak to wyszło, tylko tu widać kawałek kabla...
W hb jest trudniej jednak
Mam prośbę do posiadaczy Witsona: mógłby ktoś udostępnić konfigurację mcu? Moje radio odmówiło dzisiaj posłuszeństwa i nie chce wystartować. Do recovery mode mogę się dostać, ale wgranie nowych obrazów nie pomaga. Może więc coś się posypało w ustawieniach, a do ich odtworzenia potrzebny właśnie ten plik. Żeby zapisać konfigurację trzeba wejść w "factory settings" (hasło: 126) i wybrać na dole "export settings". Na kartę SD zapisze się wówczas plik dmcu.cfg. I właśnie ten plik bym potrzebował. Zresztą zawsze dobrze mieć go bezpiecznym miejscu, bo każdemu może się coś kiedyś posypać...
We wtorek wrzuce skonczyl mi sie transfer i muli
Menu mi sie nie chce wyswietlic na telefonie. Wytrzymaj do wtorku.
ale soft nie ma tutaj nic do rzeczy, MCU aktualizowałeś?
IMHO jedyna rzecza ktora "widzi" auto jest can controller i jego oprogramowanie. Ale tak jak pisalem u mnie migalo i samo z siebie po odlaczeniem aku przestało. Wiec nie wiem o co biega. A odnosnie samej navi pokazywalem kilku osobom i oczywiscie nikt nie skapnal sie ze nie fabryczna. Podobalo sie ze jest google i po wydaniu komend typu "jedz do", "zakopane pogoda" albo hasla z wikipedii samo gada itp. Nie wierzyli ze tysiaka kosztowalo.