Kurwicy nagłej dostaję jak przestawiam auto 25 metrów albo jadę na myjnię do sąsiada 100 metrów dalej a ta kurew drze mordę jak bym jej co najmniej opony z felg zdjął i jechać kazał !!!
To jest widok strony w wersji do druku
Kurwicy nagłej dostaję jak przestawiam auto 25 metrów albo jadę na myjnię do sąsiada 100 metrów dalej a ta kurew drze mordę jak bym jej co najmniej opony z felg zdjął i jechać kazał !!!
Serio, drażnią Was takie rzeczy...? Ugly mówię, żeby był cicho i olewam temat :D W Mazdzie ojca to samo - a w obu autach jest to mocno upierdliwe :D
No niestety świeci się na czerwono kontrolka pasów kierowcy, ale przestałem na nià zwracać uwagę bo przecież pasy na drodze zapinam (poza tym zawsze można je przyłączyć - wtyczka pod fotelem.)
tak a propos dla sceptyków TIPO
Milion mercedesów do serwisu, bo mogą się zapalić - WP Moto
Czepnę się jednego w moim Sewerze - mam wersję Tech Pop bez skóry na kierownicy i bez czujników - w jaki sposób nie wiem, ale sprawa jest rozwojowa z uwagi na telefon ASO o zostawienie autka na 1 dzień :)
Obszyją Ci kierownicę skórą i będziesz miał lepiej jak z fabryki :) Wiem co mówię bo tak mam i jakość wykonania lepsza i skóra prawdziwa :)
Ok, ale nie tu jest teraz problem. Kolega dostał z jakiegoś powodu niekompletny pakiet tech - dość zagadkowa sytuacja. Turek przy taśmie się pomylił?? Skórę można łatwo dołożyć. Natomiast pozostaje pytanie, czy dołożone przez ASO czujniki cofania będą działały jak fabryczne? Te z fabryki potrafią np. ściszać radio podczas piszczenia.
zobaczymy czy te dołożone z ASO działają jak oryginalne, bo w tym tygodniu będę montował
Niech dołożą za darmo a kasę za pakiet zwrócą! Na kierownicy nie stracisz tylko zyskasz a czujniki ja mam dokładane i działają idealnie :) Ściszanie radia podczas cofania - jakiś niepotrzebny rytuał jak dla mnie. Jestem przekonany że brak pakietu to błąd sprzedawcy podczas składania zamówienia do producenta! Nie bądź głupi i kłuć się z nimi bo zawalili nie w fabryce tylko w salonie ale żeby wyjść z twarzą to będą Ci bajki opowiadać! Niech Ci zwrócą za pakiet a kierę obszyją za darmo + czujniki :)
Za obszycie kierownicy i gałki zapłaciłem 360 zł a za lakierowane czujniki z wyświetlaczem 450 zł
Zobaczymy co zrobią - w piątek odbiorę po 1 dniu, więc raczej szybko planują się tym zająć, ergo sprawa dla nich poważna.
Przecież można to sprawdzić. Jeśli masz zamówienie i na zamówieniu jest pakiet o którym piszesz to nie zawaliło ASO.
Tylko, że tutaj jest kwestia taka, że ja brałem auto z placu jako Tech Pop i w fabryce musieli coś pomylić przy składaniu konkretnego modelu :)
Jeśli z placu, to inna sprawa.
czyli widziały gały co brały :)
ale z drugiej strony lipa - moje Lounge jest pode mnie i nawet gdybym nie miał wejścia do zapalniczki w bagażniku nie odebrałbym auta :)