Ja jak zacząłem interesować się Tipkiem to myślałem o kwocie czterdzieści parę tysięcy.Jak wpadłem do konfiguratora to kwota doszła do kwoty z 7 z przodu...
To jest widok strony w wersji do druku
Ja jak zacząłem interesować się Tipkiem to myślałem o kwocie czterdzieści parę tysięcy.Jak wpadłem do konfiguratora to kwota doszła do kwoty z 7 z przodu...
Cennik Tipo SW w Irlandii zaczyna się od 19,250 euro- wersja 1.4 95KM Pop. Dojście do kwoty 25k jest możliwe.
Ja zaczynałem od sedana, a skończyło się na kombi ;)
Hej ostatnio konfigurowalem auto w salonie i 1.4 t-jet z gazem i wszystkim co jest oprócz skóry wyszło 86800 po rabatach 76800 to skąd ta cena ponad 100 k?
Z kwoty 24 300 ⏠EURO nie wszędzie jest taka sama cena
jak się sprawują tipo sw z fabrycznym gazem
Oklejony + lpg, przejechałem 3.000 i jak narazie tylko oleju trochę brakuje.
Załącznik 28111
Bialy z czarnymi felgami /kolpakami zacnie wyglada.
Widzę że kilku Forumowiczów powątpiewa i jest zdziwionych, że Tipo może kosztować ponad 100k. Lubię transparętność więc zamieszczę kilka zdjęć. Trzeba jeszcze doliczyć 200 euro za Android Auto. Domawiałem następnego dnia. Załącznik 28113Załącznik 28114Załącznik 28115Załącznik 28116Załącznik 28117
No dobra to nie opłaca się kupić w PL za 15 tyś euro? Czy nawet 20? 5 tys euro roznicy to raczej sporo
Też o tym myślałem. Ale w DE mam cztery lata gwarancji odrazu na starcie, bez dodatkowych kosztów. Brak problemu z papierami (auto posiada niemiecką dokumentację). No i co najważniejsze bezkonkurencyjne warunki kredytowania (wpłata 10.000 euro reszte na trzy lata), koszt całkowity kredytu to tylko 1200 euro.
Jak widzieliście w cenniku Niemcy Tipo nie jest oferują z gazem fabrycznym.
Zastanawiam się nad kupnem siatki odgradzajacej przestrzeń bagażnika - jest w akcesoriach Fiata do kupienia. Czy można wtedy legalnie zapakować bagaże pod dach? Czy siatka jest zbyteczna bo przepisy tego nie regulują ?
Miałem taką siatkę w Alfa Romeo SW, była zintegrowana z roletą bagażnika. Zdawało to egzamin, ale tylko przy lekkich rzeczach typu kurtki ewantualnie lekkie kartony typu po butach. Nie zaryzykowałbym położyć tam coś ciężkiego i mieć zaraz po tym czołówkę.
Ta wyglada solidnie.
Załącznik 28132