No i mam uniwersale...Załącznik 29898Załącznik 29898Załącznik 29898
To jest widok strony w wersji do druku
No i mam uniwersale...Załącznik 29898Załącznik 29898Załącznik 29898
Fajnie wyglądają jak kołpaki mają czarne elementy, wtedy tak nie rzuca się, że to felga stalowa.
Artur widzę że mamy takie same opony zimowe. Jak się sprawują??? Moim zdaniem są dość głośne. Twoje kołpaki wyglądają lepiej niż te które ja ma na swoim tipku:smile::smile:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Moim zdaniem lepiej mieć uniwersalny kołpak niż jeździć całą zimę na czarnych stalówkach.:smile:
To prawda są głośne te hankooki.
Jak chcecie to ja mam oryginalne kołpaki na sprzedaż 15â
Kolejna wymiana oleju zbliża się wielkimi krokami więc trzeba było dokonać zakupów u kolegi PYMPKA:D
Prawie 140PLN za 4litry seleni? W aso 56 za jeden litr.. Wymiana w aso przy okazji przeglądu?
Dzisiaj też kupiłem do swojego olej niestety troszkę w innej cenie niż Twój... :( Selena Digitek 0w30 2 litry po 89,99zł a potrzeba 3 puszki ;)
Skoro taki tani to może jakaś podróbka? Oczywiście bez urazy dla kolegi. Skąd taka cena? Ja rozumiem różnica 20% ale żeby aż tak?
:) nie zebym reklamowal ale znalazlem cos takiego :)
https://www.petrostar.pl/oleje/oleje...yABEgLZRfD_BwE
Zobaczcie po ile sprzedawany jest owy olej od Kolegi Pympka - to jestem ciekaw po ile Pympek kupuje go na hurcie :)
Pympek będę w grudniu niedaleko Jarocina - może wpadnę do Ciebie po olej i filtry?
@tedybear naprawdę uważasz że ASO fiata sprzedaje podrabiane oleje? Jeśli tak to napisz proszę gdzie kupić olej żeby być w 100% pewnym że nie jest podróbką?
Tak nie myślę. Tylko najpierw napisałem a potem zobaczyłem fakturę Pawła i ze to aso fiata.
Także Pympek zwracam honor i szacunek
Zresztą zamierzam zaopatrzyć się u Pympka :) jak pozwoli :)
Też kupiłem u kolegi Pympka. Polecam wszystkim.
Szybkie wieczorne opłukanie tipka:smile:
Koledzy może któryś z was ma na sprzedanie sylikonowy pokrowiec na kluczyk w kolorze czarnym?????? :D :D
Zimowe opony zawitały do tipka :smile:. Niestety kołpaki to nie to samo co alusy ale jakoś muszę przetrwać do wiosny:smile:
Według mnie z tymi kołpakami wygląda całkiem ok.