no to zaplaciles podobnie jak ja (900zl okolo 1.4 95 KM) mnostwo rzeczy powymieniali poszukam dzis rozpiski i postaram sie wrzucic. Troche mnie to zdziwilo
To jest widok strony w wersji do druku
Orientowałem się o cenę przeglądu 1.4 95KM
Ojej Selenia + filtr oleju + plus filtr kabinowy = 450zł.
Cena akceptowalna jak dla mnie.
Jeszcze nie zapłaciłem, dopiero pytałem przy odbiorze auta ile zedrą... Drogo strasznie w konrysie jest... odbijają sobie chyba mój rabat :)
Tylko czemu na mnie tez sobie odbijaja Twoj rabat:P
jak ja się pytałem o przegląd po 15000 to powiedzieli mi ze z olejem filtrami 450pln
Ja mam tjet z fabrycznym lpg
a info o wymianie płynu hamulcowego co 15000 kęs w wykazie czynności w każdym przeglądzie po zalogowaniu w my fiat
475zl - przeglad po 15k plus wymiana oleju wraz z filtrem (Selenia MultiPower Gas).
Najdrozsza i najdluzsza wymiana oleju w zyciu . Dobre poltorej godziny. Niedosc ze sie placi za to chore pieniadze to jeszcze czlowieka trzymaja tam udajac ze to tak wszystko dlugo zajmuje.
Przegląd po 15kkm
ASO na Felińskiego w Warszawie
Załącznik 29750
110,70 zł Gezet Szczecin.
Przegląd po 15 tysiącach. Bez żadnych wymian filtrów, dolewek, itp.
Ot zwykłe 'visual inspection' auta...
Czas : 1h.
Do Tipka wchodzi 2,5 l oleju to te 0,5l powinni Ci dać w końcu zapłaciłeś za nie a na dolewke jak znalazł!
PZM Lublin przegląd 579 zł z olejem.
A odnośnie oleju to ja chyba mam jakiś "inny" silnik, wg. instrukcji powinno wchodzić 2.8 litra oleju a u mnie podobno po wlaniu 3 litrów było min, więc wlali jeszcze 0.4 litra z czwartej butelki.
Co Wy opowiadacie, w instrukcji jest napisane: w tjecie jest 3,4 l miska z filtrem, 95 koni 2,95 l.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...10a91de7d9.jpg
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
W T-Jet łącznie z filtrem oleju wchodzi 3.4 l.
Spóźniłem się :wink:
Sorry, masz rację popatrzyłem na samą miskę olejową
Liczy się pojemnosc miski plus filtr, 1.4 Tjet ma wiecej oleju niz 1.4 N/A
A no racja!
Jestem po przegladzie 20k przebiegu, diesel. Wymiana filtra powietrza., kabinowego i olejowego oraz 5l oleju selenia forward 0w30. Po rabatach koszt przegladu 800 zeta