To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
lukq
I jak tu zasnąć
Jest sposób :P ehh moglibyśmy tak siedzieć i oglądać dupy godzinami ale co to da :P Potem odrywasz się od tego i nagle stwierdzasz że szara rzeczywistość nie jest taka piękna ;) Nie mówię tu o partnerce żeby nie było - po prostu świat gdzie laski chodzą półnagie i zalotnie się spoglądają to nie jest codzienność - niestety nie dla nas :P
Może jakby mieć jakieś czerwone ferrari ale z granatowym bravo 99r. nie ma szans :P
-
bez przesady. nie wszystkie dziewczyny/kobiety to blachary lecące na kolesi z wypasioną furą. ale... kobiety już tak są ukształtowane psychicznie, że szukają w życiu bezpieczeństwa i stabilizacji. koleś z wypasioną furą w pewnym sensie taką wizję urzeczywistnia, stąd jego większe powodzenie u kobiet - niekoniecznie pięknych i półnagich ;)
-
2 załącznik(i)
-
Ale ladne cycki :D...
A najlepsza metoda po obudzeniu sie z marzen..jest pozwolenie na chodzenie kobiecie nago :P po domu :D Wtedy swiat jest dalej kolorowy....Tylko uwazajcie na dzwonek do drzwi :P
-
Cytat:
Napisał
kamilo62
jest pozwolenie na chodzenie kobiecie nago
A kiedykolwiek zabraniałeś? :P Wychodzę z założenia, że czym kobieta bardziej emanuje seksem wokół Ciebie i nie tylko tym lepiej.. Mi osobiście pasuje jak moja młoda ubierze się jakoś prowokująco - a co tam niech się patrzą - skoro to robią to mają na co :)
-
A My pozniej biegamy do okola z zebami na wierzchu...patrzcie sie....ale nie dotykac :D....
-
Oj bo Ty byś od razu dotykać chciał :P
-
no wiesz....gra wstepna :P
-
Jest też takie powiedzenie - dość wulgarne ale ja lubię podobne treści: piz**a nie mydło - nie wymydli się ;) Więc w sumie co za różnica :P ;)
-
10 czynnosci ktorych nie wykonasz mając takie cycki
**************/235/10_czynnosci_jakich_nie_wykonasz.html
-
-
XXanaxx wystąpić ma bodajże na audioriver
-
na początek FreeForm Festival w Wawie. jakoś w maju :)
-
Ooo widzę, że jest i dział dla zwyroli ;-)
-
Cytat:
Napisał
ToKo
Ooo widzę, że jest i dział dla zwyroli
hehe, od razu tam zwyroli ;) Wszystko co ludzkie..
-
1 załącznik(i)
i myślę że temat bardzo szybko się rozwinie:D
99% facetów nie zauważa...
Załącznik 13711
-
Bo tam nie ma nic niepokojącego :) Intrygujący wzrok - w ogóle "oczy" ;)
-
-
idealne bimbałki :redface:
-
faktycznie tłu trzeba się przyjrzeć aby zobaczyć :)