To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Bravurka Viruska -
Nie tak dawno widziałem że bravka była wystawiona na allegro, chyba za 2500 PLN.
[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post dodany o 22:36 ---------- Poprzedni post dodany był o 22:34 ----------[/SIZE]
[/COLOR]Nie tak dawno widziałem ja na allegro za 2500 była wystawiona.
-
Tak, była wystawiona z ciekawości ;) Teraz za 2500 bym nie oddał :P
Ten siwy też mi się bardziej podobał ale to był tylko kurz i pył który powstał w trakcie matowania, pierwszy deszczyk i zeszło ;)
-
Z przykrością informuję że projekt Czarnuli został tragicznie przerwany i już nie będzie wznawiany.
W trakcie wczorajszej jazdy, wystrzeliła opona przy dość sporej prędkości, efektem była utrata kontroli nad samochodem i gwałtowne parkowanie w rowie gdzie po drodze zaliczony został słupek znaczący granicę działki, efektem jest uszkodzony cały spód samochodu, bak, wytargany wydech, itp.
W samochód zostało włożone sporo gotówki, czasu i nerwów... niestety po konsultacji z żoną doszliśmy do wniosku że samochodu już nie naprawiamy i nie inwestujemy w niego...
Samochód zostanie rozłożony na części z nadzieją że zwróci się to co w niego zostało włożone.
Także jak ktoś jest zainteresowany częściami to pisać.
[*] :(
-
Najważniejsze że Wam się nic nie stało.
-
Efekt jazdy na zimowych oponach... na szczęście jechałem sam... w końcu piątek 13
-
uu strasznie nie fajnie :-(
-
:placz::placz: szkoda bo autko bardzo fajne było :(
-
Kurcze dobrze że jesteś cały i tylko tak się to skończyło :!:
Jakieś plany na następny pojazd :?: