Nie zwróciłem uwagi, może Mankin poda informację. Jednak nie ma Mankin Live.
To jest widok strony w wersji do druku
Ktoś z Kolegów wgrywa na ŚLĄSKU AA TIPO 2018? Oczywiście nie za 🆓.
Hej,
Czy jest ktoś z okolic Czestochowy do ogarnięcia Android Auto?
Cześć Ludziska.
Tak kupiłem Tipo w wersji Lounge. Świetne autko Tylko mam 2 rzeczy do ogarnięcia z autem.
Od tego roku mam włączone standardowo Start - stop i muszę wyłączać co uruchomienie. - Pytanie: Czy można to zmienić i wyłączyć wypie⌠to gówâŚ????
I drugie z tego co czytam to rozumiem, że nieoficjalnie można zainstalować Android Auto w systemie multimedialnym ale trace gwarancje?
Dzięki.
Nie tracisz gwarancji, ja nie straciłem. I nie instalujesz tylko aktywujesz, bo to już masz, tylko wyłączone.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Nie wykluczam sytuacji, ze jak złe trafisz to jakieś aso może się bujać o to...
Moja z lpg fabrycznym lounge, mogę udostępnić, a ta z auta bez live to z 1,6 mjet, także nie podejdzie na pewno... i nie moje auto :-)
Czyli rozumiem, że ASO mi tego nie zrobi.
Pytanie kto jest na tyle ogarnięty aby mi to "Aktywować"? Bo ja nie chce niczego popsuć a nie chce instalować uchwytu do telefonu jak mogę mieć nawigacje w tym systemie multimedialnym.
Z tym start-stopem nic się nie da zrobić? "nieoficjalnie"?
ASO Ci tego nie wykona póki nie otrzyma oficjalnej procedury "z góry". Z SS po 2017r. szukałbym informacji na zagranicznych forach, może ktoś ogarnął temat jak AA. pozdrawiam
Dobranoc. Śledzę twoje forum i ostatnio kupiłem fiat typu od grudnia 2016 r. Z tego, co przeczytałem, można uzyskać android auto, modyfikując bity, prawda? Czy ktoś może mi pomóc z toturialem lub czymś podobnym, czy to z oprogramowaniem odb kablowym?
Dzięki, a teraz jestem z Portugalii
Dzień dobry,
czy ktoś spotkał się z problemem gdzie ctr+alt+c nie pokazuje konfiguracji PROXI ?
chciałem odblokować Android Auto w swoim Tipo ale nawet nie mogę wyświetlić PROXI (mam ELM 327 i potrzebne przejściówki oraz MultiEcuScan z licencją)
Tipo wyprodukowane w marcu 2017
ctr+alt+c wywołujesz w zakładce Regulacja.
Musisz wejść w CANsetup i wybrać Regulacje i dopiero wtedy kombinacja klawiszy