Sąsiad do dzisiaj Nawet na fajkę nie wyłazi, bo podjazd obok 😉😂
To jest widok strony w wersji do druku
Już prawie na Pagu (a właściwie to już po nim...) w Chorwacji.
Załącznik 38666
Załącznik 40671
Albania Załącznik 40671ksamil
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Załącznik 40674
Korfu Grecja
To się Tipek ujechał trochę...
Byłem parę lat temu w Ksamilu ale autokarem .
Drogi tam mają byle jakie ale za to bunkry i lavazha ( myjnia sam.) co chwila...
Tipek na wakacjach i jechał w nowym zestawie Załącznik 40675
Byłem w 2019r w Albanii Tipkiem, pierwszą stronę przez m. in. Chorwację, BiH, Czarnogórę a powrót przez Macedonie, Serbię, Węgry i Słowację. 2 lata wstecz na drogach w AL był jeden wielki haos, zwłaszcza w miastach. Policja na każdym rogu, ale każdy miał ich w 4 literach. Albańskie wesela, jadą pasem awaryjnym na awaryjkach lub po prostu pod prąd bo wesele jedzie heh. Dość dużo psów, drogi bez dramatu ale szału nie ma. Już gorzej było w Rumunii jak jechałem przez nią w 2018r.
Załącznik 40753. Polski pensjonat nad morzem bałtyckim. Szaro, czarno i po niemiecku.
Nuda.
Chcę kupić 500 tkę. I co chwila słyszę że za te pieniądze to można całkiem fajne większe auto i do tego jakieś niemieckie np. audi. A ja kurwa nie chcę starego audi ;-). Takie mamy w większości myślenie. Tak jak ci ukraińcy których widziałem w markecie (rozpoznałem z daleka ;- )od stóp do głów ubrani w adidasa bo to wypas (w sumie nie ich wina że tak myślą. Za 20 lat oni wyrosną z dresów, błyszczących garniturów i złotych zębów a my dojrzejemy może do tego że można inaczej i że to wypierdziane audi jest tak samo obciachowe jak te dresy.
I do tego właśnie smutne jak pizda.
Wstyd się przyznać nie mam już tipacza, zmieniłem na coś mniejszego na francuza.
Załącznik 40755