Ja licze że naprawią to tipo bez sądu bo aso twierdzi ze to fiat musi podjąć decyzje co dalej aso juz chce wymiany silnika ale teraz fiat musi to klepnac
To jest widok strony w wersji do druku
Ja licze że naprawią to tipo bez sądu bo aso twierdzi ze to fiat musi podjąć decyzje co dalej aso juz chce wymiany silnika ale teraz fiat musi to klepnac
Dzwonili z infolini fca ze jest decyzja o wymianie calej glowicy a jak to nic nie da to silnik
Dobrze ze wymieniają a nie naprawiaja albo tak mi wcisneli
Kurcze oby tylko mechanicy z ASO poprawnie zamontowali tę głowicę. Ja już bym wolał walczyć o cały nowy silnik
Przecież to nie prom kosmiczny , prosty silnik , prosta robota. Uczeń raczej tego nie będzie robił.
Podzespoły "odnawiane" , są to podzespoły regenerowane , w jakości nowych elementów fabrycznych , wykonywane przez producenta. Nie robi tego Zenek Wata w garażu w Cencynopolu. Gwarantuje Ci , że jeżeli zobaczył byś głowicę wziętą z taśmy montażowej silników i głowicę " odnowioną" , nie byłbyś w stanie określić , która jest która.
Byłem dzisiaj w ASO, tipo rozebrane tzn miska i głowica Pan z FCA kłamał ASo dostało przykaz o naprawie nie wymianie głowicy ale jak się dowiedziałem głowica jest ok. Co dalej nie wiadomo, ale mimo wszystko jestem zadowolony z pracy ASO bo nie oleli problemu nie starają się pozbyć auta jakomś pierdołom tylko robią dogłębną analize, Pan który mi sprzedał to auto też bardzo miły i kompetentny tak naprawdę jego rola skończyła się na sprzedaży auta a mimo wszytko angażuje się w sprawę odbiera telefony i zapewnia ciekawe auta zastępcze także naprawdę w tym nieszczęściu chociaż ASO mi się porządne trafiło:) Mam nadzieje że FCA też wykaże dobrą wole:) a z innych pozytywów Panowie z TVN Turbo odezwali się na mojego email że mają trzy zgłoszenia dotyczące problemów z nowym Tipo moje falowanie przymuł między 1 a 2 bieg i będą się przyglądać sprawie może to zmobilizuje fiata
Ja bym poczekał z tv aż ASO ci teraz odda samochód - jeśli problem będzie występował - żądaj wymiany na nowy samochód. Pewnie będą dalej grzebać i w końcu wymienia cały silnik. Jak możesz jeździć samochodami zastepczymi to jeszcze Ok ale wyobraź sobie ze to twoja Taxi i nie masz czym wykonywać swój zawód :( osobiście Ci współczuje i życzę aby wszystko się ułożyło. Śledzę temat i pozdrawiam Cię.