Wychodzi na to że to coś z moim telefonem, sprawdziłem na samsungu A5 i Waze się nie zawiesza.
To jest widok strony w wersji do druku
Wychodzi na to że to coś z moim telefonem, sprawdziłem na samsungu A5 i Waze się nie zawiesza.
https://antyweb.pl/nowy-wyglad-android-auto/
Szykuje się jakaś aktualizacja AA. Na tę chwilę praktycznie z tego nie korzystam a jedynie dzieci czasem domagają się jego włączenia bo mogą "pogadać" z asystentem google.
U mnie aktywowany car play rusza za każdym razem jak podłączę telefon nieuważnie kiedy, przed czy po uruchomieniu czy to radia czy telefonu...
Najlepsza jest funkcja głosowa : „Ok Google. Nawiguj do...” później z wyznaczoną trasą można zapytać Google np o Mcdonnald lub stacje z lpg. Wyświetli wszystko na twojej trasie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ponoć już oficjalnie jest nowy AA z ciemnym motywem. Zassałem nowe AA apk, dla pewności wyczyściłem cache. Po podłączeniu do auta wszystko jest po staremu. Dajcie znać jak tam u Was to wygląda.
U mnie po wyczyszczeniu cache i pamieci jest nowy wygląd AA, aaaaa należy to włączyć w ustawieniu aplikacji.
Załącznik 36472
Zassałem ponownie wersje
https://www.apkmirror.com/apk/google...load/download/
Wyczyściłem dane aplikacji na komórce i wymusiłem nawet zatrzymanie apki po czym ją uruchomiłem, skonfigurowana ale w opcjach AA na komórce nie mam tej opcji użycia nowego wygladu. Za chwilę kończę robote to zobacze jak to będzie jak podłącze komórkę do auta bo narazie na samej komórce to robię.
U mnie po aktualizacji AA do najnowszej wersji działa ten nowy motyw, z tym że trzeba to włączyć w ustawieniach AA na komórce jak tyta pokazał. Natomiast ja mam inny problem, z poziomu komórki w googlemaps zapisałem w odpowiednich kategoriach miejsca w które chce się udać na urlopie. Po podłączeniu komórki poprzez AA w radiu U7, googlemaps w ogóle nie widzi tych pozycji. W czym może być problem? Nie próbowałem jeszcze zapisywać tych miejsc poprzez AA, myślałem że jak raz zrobiłem te zapisy z poziomu komórki to będę miał spokój z tym.
Kurde a u mnie nie mam tej opcji , ściągnięta najnowsza wersja, stara usunieta, konfiguracja na nowo o nic . Hmmmm
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Hmm jak mam redmi note 3 se na andku 6xxx, radio 7` dab navi, niedawno pojawiło się firmware jakieś nowe niby ulepszające szybkość radia ale chyba kolega Szary83 ustalał w aso że ma aktualną wersję radia (tą jaką i ja mam bo nowej nie zainstalowałem) i się zastanawiam czy Ci którym pokazuje nowy interfejs czasem nie mają właśnie tej nowszej wersji softu w radio? chyba z końcówką 11 jakoś.
Ja już nakombinowałem rożnie i nic to nie dało. Z opisów w necie AA na aucie powinien widzieć zapisane wcześniej miejsca, musisz pokombinować.
Ja tam nic nie aktualizowałem od marca b.r. Już kombinowałem, co lepsze w AA w google maps nie ma możliwości zapisywania miejsc:mad:
U mnie najpierw aktualizacja do najnowszego AA, potem czyszczenie pamięci a na końcu instalacja na nowo. Niestety ani razu nie pojawiła mi się opcja jak u tyta :confused: Radio 7" po podłączeniu dalej po staremu :;(: Telefon Samsung A7 2018, wersja AA "armeabi-v7a" Jakby ktoś coś to dajcie znać.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Zmieniłem AA na "arm64-v8a" bo doczytałem, że dla mojego tel jednak ma być ta wersja. Niestety wszystko po staremu :;(: