To jak teraz odpalić AA na telefonie? Aktualizacje instalują się ok ale nie podświetla się opcja uruchom. Nie mam też ikony aplikacji.
To jest widok strony w wersji do druku
To jak teraz odpalić AA na telefonie? Aktualizacje instalują się ok ale nie podświetla się opcja uruchom. Nie mam też ikony aplikacji.
A masz w ogóle AA w aucie?
Próbowałeś innym kablem?
Jak podpinasz tel do USB samochodu to uruchamia się AA na telefonie?
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
Po podłączeniu kablem AA w samochodzie odpala się normalnie. Po prostu przy poprzedniej wersji androida miałem ikonę AA na liście aplikacji, w każdej chwili nawet bez podłączania kablem w samochodzie mogłem wejść w ustawienia.
aha, poszukaj, może jest ukryta w folderze "narzędzia"?
Też mam Andka 10tkę i własnie miałem w jakimś folderze, tylko nie pamiętam którym (ale ja mam chiniola - czytaj siajomi)
Użyłem wszystkich swoich zdolności detektywistycznych ale niestety nie znalazłem ikony AA w moim samsungu. Jedyny dostęp odkryłem poprzez: ustawienia>aplikacje>AA>ustaw.powiad.wewn.aplikacj i
mi działa bez problemu, jedyny minus to że np. mapy na telefonie nie działają bo są zablokowane przez Android Auto i działa na ekranie. Chciałbym puścić youtube "film" na ekranie ale się nie da,czytałem że trzeba root telefonu zrobić i dodatkową apke zainstalować i wtedy cały ekran nam się wyśle na ekran. Ktoś jeździ z yanosikiem w tle? wywala wam czasem mapa z ekranu i musicie klikac za każdym razem na Android żeby mapy weszły? Pozdrawiam
Ja jeżdżę z yanosikiem, ale mam zrootowany telefon i aamirror
Ja kiedyś chciałem rotować ale przestraszyłem się problemów po rotowaniu, przede wszystkim problemów z apkami bankowymi i np google pay więc odpuściłem. Więcej było minusów niż plusów. Ps jest najnowsza apk AA do sassania, nadal czyta po angielsku.
U mnie stary telefon jest zrootowany