To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Przybysz
A ja nie wiem po co się w to bawicie :P Podstawowa kierownica jest bardzo dobra i przyjemna w dotyku, a skóra zarówno na kierownicy jak i na siedzeniach to beznadziejny dodatek ;)
Ja też mam kierownice ze skóry plastikowego cielaczka i jest ok;).
-
Cytat:
Napisał
Przybysz
a skóra zarówno na kierownicy jak i na siedzeniach to beznadziejny dodatek
Na siedzeniach sie z Tobą zgodzę, w kwestii kierownicy już nie. Jak komuś marzną ręce to nie ma wyboru i musi kilka miesięcy prowadzić w rękawiczkach. Jeżeli zastosujesz rękawiczki ze skóry i obszyjesz kierownice to prowadzi sie znakomicie, nic się nie ślizga. Czego przy plastikowej kierownicy nie osiągniesz
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
Dokładnie za 360 zł mam zdjętą kierownicę i zawiezioną do tapicera z linku który podałem! Materiał widziałem i widziałem kierownicę robioną przez tego fachowca
Kolego a jak wygląda sprawa z kolorystyką? pasuje to potem wszystko do kupy? Bo to by była dobra wiadomość na przyszłość, jeśli jakość okaże się średnia to obszycie jest bardzo dobrym wyborem.
pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
ksys
Kolego a jak wygląda sprawa z kolorystyką? pasuje to potem wszystko do kupy? Bo to by była dobra wiadomość na przyszłość, jeśli jakość okaże się średnia to obszycie jest bardzo dobrym wyborem.
Popatrz na ofertę allegrowych handlarzy - wybór materiałów i kolorów jest olbrzymi. Na pewno da się sensownie dobrać.
-
Cytat:
Napisał
ksys
pozdrawiam
Jak odbiorę samochód to wrzucę zdjęcie :) Mam obsuwę z odbiorem o jeden dzień. Myślę że jutro wieczorem najpóźniej w czwartek poznamy prawdę! Sprzedawca mówił mi dziś przez telefon że bardzo ładnie to wyszlo :)
-
Właśnie nie bardzo chciałem na allegro patrzeć, skoro kolega podał namiar na Kraków, to chciałbym znać opinię o tym konkretnym osobniku, wiedząc, że nie muszę szukać, tylko jak będę potrzebował to właśnie do niego pojadę, a nie będę musiał w ciemno na allegro wysyłać.
pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
ksys
Właśnie nie bardzo chciałem na allegro patrzeć, skoro kolega podał namiar na Kraków, to chciałbym znać opinię o tym konkretnym osobniku, wiedząc, że nie muszę szukać, tylko jak będę potrzebował to właśnie do niego pojadę, a nie będę musiał w ciemno na allegro wysyłać.
pozdrawiam
Wysłać komuś kierownice do obszycia. Ciekawe i odważne! A co jak zginie ;)?
-
Cytat:
Napisał
leinad
Wysłać komuś kierownice do obszycia. Ciekawe i odważne! A co jak zginie ;)?
Kupi się nową :P
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Kupi się nową :P
Albo od roweru się dopasuje...
-
2 załącznik(i)
no i jak ? Moim zdaniem gitara :D
Załącznik 26514Załącznik 26515
-
Ja bym dał nici w innym kolorze :) ale to moje zdanie. Ale i tak wygląda dobrze. Jak fabryczna. Jaki koszt?
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
Wygląda super :)
-
Witam, oczywiście można się czepiać nici czy koloru, ale po co? można przecież takie szczegóły ustalić przed realizacją, a tu sądzę, że kolega tak właśnie ustalił:) więc nie czepiajmy się kolorów, a estetyki, i tu powiem, że bardzo ładnie to wygląda.
Jak oryginał nie będzie grzeszył wytrzymałością to już jest punkt gdzie można podjechać i fabrykę poprawić.
Co do wysyłki, to przecież wysyłka kurierem, paczka ubezpieczona, więc czym się martwić? Tym bardziej, że pisałem, że nie chcę wysyłać, tylko podjechać i osobiście dogadać się z taką osobą, aby nie było wątpliwości co do właśnie koloru itp. a do gościa mam tylko 100km, więc ani to daleko ani nie po drodze, bo w tamtych rejonach też czasem bywam.
Pozdrawiam, i uciechy z jazdy z nową kierownicą:)
-
Według mnie ten mieszek wygląda lepiej niż oryginalny. Naprawdę ładnie to wygląda.
-
Mieszka to kolega nie wymienial. Obszyl kierownice i galke zmiany biegow.