Czyli jednak 6tys. od ceny katalogowej :lol:
jest gdzieś dostępna lista jakie grupy zawodowe dostają rabat?
To jest widok strony w wersji do druku
Są odlewnie żeliwa.
Fiat Tipo z fabrycznym LPG - motoryzacja.interia.pl
Ciekawe czy to prawda ;>
Turcy to są bardzo kreatywni ludzie :smile: Z reguły takie wypociny biorę z dużym przymrużeniem oka :wink: , ale dobrze wiesz, że chodziło mi o samą informację odnośnie montowania gazu w fabryce.
Papiery juz doszly wiec w tym tygodniu nareszcie odbior.Yupi!
Ja jutro rano już odbieram:-)
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś z posiadaczy T-JET z LPG może się pochwalić informacją o wlewie gazu ? w szczególności czy końcówka pod dystrybutor jest zamontowana na stałe czy też trzeba ją za każdym razem zakręcać/odkręcać ?
Fotka byłaby idealna ;)
Pytanie dodatkowe o wskaźnik poziomu LPG - z tego co wiem ma tylko 4 poziomy (kreski) - pytanie czy ostatni poziom jakoś mruga jak się gaz kończy ? skąd (i czy) wiadomo czy mam 24% czy 1% gazu ? Da się to jakoś odczytać ?
końcówkę trzeba za każdym razem wkręcać , a ca do wskaźnika to są 4 poziomy i kontrolka która później się zaświeca.
ps u mnie po zaświeceniu się kontrolki było ok. 8 - 9 lit gazu
dzięki za szybką informację ;)
szkoda że Fiat nie wykombinował miejsca/sposobu aby końcówka była na stałe, a tak to trzeba się z tym bawić
ciekawe jak z kalibracją centralki LPG ? pewnie wszystko ustawione domyślnie, raczej trzeba zapomnieć o kalibracji w trasie ? a może ASO robi coś takiego już na miejscu ? ewentualnie podczas przeglądu 15k ? ktoś coś wie ?:)
jak jest fabrycznie ustawione przełączanie na lpg ? jaka temp i obroty ?
jak już o temperaturze - da się ją gdzieś odczytać skoro w tym miejscu wyświetlacza jest wskaźnik poziomu gazu ? komputer gdzieś to pokazuje ? cyfrowo ?