To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo by marny4d4 -
Ja jak bym nie miał garażu to nie zdecydował bym się na zakup nowego auta bo było by mi go po prostu szkoda. Pewnie po jakimś czasie jakiś mądry sąsiad uderzył by drzwiami w mojego tipka i tylko bym wk...iony chodził. dziadeck może gdzieś niedaleko swojego domu jest jakiś garaż do wynajęcia???????:smile:
-
Na osiedlu są garaze, takie murowane, fajne tylko że zajęte przez pierwszych mieszkańców osiedla, a jak ktos sprzedaje bo wynająć się nie da to wołają minimum 20 tys zł, a na parkingu strzeżonym też idiotów nie brakuje.
-
To prawda teraz garaże są w cenie i ludzie wołają za nie kupę kasy ale zawsze auto jest bezpieczniejsze gdy stoi w garażu.
-
9 załącznik(i)
Kolejna sesja Tipka po weekendowym myciu:smile:smile:
-
Wygląda bardzo godnie - z Tipo sedan jest całkiem zgrabna limuzyna :smile:
-
Dziwi mnie to skrzypienie w srodku w kabinie jak piszesz, ja czekam na odbiór mojego Lounga bo go gazują w salonie ale gdy jezdziłem demówką, która już coś miała nalatane nic nie skrzypiało ani nie trzeszczało. Jezdzilem szybko i wolno po bardzo nierownej drodze zeby nie napisać dziurawej, na taka zabral mnie sprzedawca Fiata zebym zobaczyl mozliwosci zawieszenia i zadne takie aspekty nie byly widoczne.
-
Może ten egzemplarz był solidniej spasowany:smile:
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
To prawda teraz garaże są w cenie i ludzie wołają za nie kupę kasy ale zawsze auto jest bezpieczniejsze gdy stoi w garażu.
Mój poszedł dzisiaj na parking z wiatą, płacić trzeba, trudno , ale tipek bezpieczny, szybciej z parkingu przyjdę do domu niż bym szukał miejsce pod blokiem.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
-
Lepiej zapłacić i mieć spokojną głowę o bezpieczeństwo autka.:smile:
-
9 załącznik(i)
Kolejna sesja umytego tipka :D:D 6-go Maja 2017r. minął rok odkąd stałem się posiadaczem mojego fiacika. Przez ten okres pokonałem tipkiem niecałe 13tys km więc raczej jest to symboliczny przebieg. Przez ten rok tipek sprawował się w miarę ok nie licząc problemów z hamulcem ręcznym. Już przyzwyczaiłem się do małego momentu obrotowego ale nadal nie mogę się przyzwyczaić się do dość głośno pracującego zawieszenia. Mam nadzieję że przez kolejne lata tipek będzie śmigał bez żadnych problemów. Olej wymieniłem po przebiegu 9tys km i od tej pory na bagnecie jest cały czas ta sama ilość tego tego specyfiku :P . Ja swoim tipkiem od samego początku jeżdżę w miarę delikatnie a przez pierwsze kilka tys km jeździłem nim tak jak przysłowiowy dziadek ale może dzięki temu teraz nie mam problemów ze zużywaniem oleju przez silnik. Jedną z lepszych rzeczy w moim tipku jest naprawdę świetnie grające radio i bardzo łatwy w obsłudze zestaw multimedialny nie wspominają o ślicznym wyglądzie tego. Jestem zadowolony że dołożyłem do tipka dość sporo opcji dodatkowych które niestety nie były tanie ale moim zdaniem poprawiły znacznie wygląd całego autka. Jedyne czego żałuję jest to że nie dodałem do swojego tipka opcji tempomatu i nie dlatego że jest mi niezbędny do jazdy ale dlatego że denerwuje mnie ta zaślepka na kierownicy w miejscu opcjonalnego tempomatu z guzikami tak kierownica zyskuję na wyglądzie.
-
I życzę Ci kolejnych tysięcy km.
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
nie dlatego że jest mi niezbędny do jazdy ale dlatego że denerwuje mnie ta zaślepka na kierownicy w miejscu opcjonalnego tempomatu z guzikami tak kierownica zyskuję na wyglądzie.
To kup sobie na popularnym portalu aukcyjnym kierownicę z tymi przyciskami, przełóż i będziesz miał ;-)
-
2 załącznik(i)
Dzisiaj u mnie na osiedlu uchwyciłem taki obrazek. Chciałbym się zamienić ale pewnie musiał bym sporo dopłacić :lol::lol::lol:
-
kiedyś takie nowe tipo było nieosiągalne dla zwykłego Polaka
-
Szyberdach robi różnicę :)