To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Osti
aktualizacja:
moja wina, pominąłem wstęp. Wszystko gra. Dla wszystkich aktualizujących softa przypominajka - Włączcie navi na wyłączonym zapłonie i upewnijcie się czy widzicie podświetlenie przycisków (żebyście wiedzieli, czy zaakceptowało sekwencję przycisków 3,4,5,6, eject). Chciałem nagrać wideo instruktażowe od początku do końca, żeby wszystko raz na zawsze było jasne, ale akurat za pierwszym razem zapoomniałem o szczegółach a później zacząłem naprawiać swoje błędy i nie myślałem o nagrywaniu :/
A jaką mapę wygrywałeś?
-
Map się nie wgrywa, mapy są na CD :lol2:
-
Nagrałem na CD mapy Pol, Cz, Hun, Sk z aktualizacją 2016-17 i śmigają póki co. Nowszych nie znalazłem. Ale jak ktoś ma coś nowszego chętnie przyjmę ;)
Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Osti
Nagrałem na CD mapy Pol, Cz, Hun, Sk z aktualizacją 2016-17 i śmigają póki co. Nowszych nie znalazłem. Ale jak ktoś ma coś nowszego chętnie przyjmę ;)
Nowszych nie było i nie będzie
-
Cytat:
Napisał
Osti
A jaki masz język komunikatów głosowych w nawigacji z tej mapy? Polski?, czy taki jaki jest ustawiony w connect nav? Czy zmieniałeś w jakiś sposób język tych komunikatów?
-
Angielski
-
Tak się właśnie zastanawiałem czy da się to zmienić.
-
Nie znalazłem opcji na polski. Słyszałem, że w alfach kombinują jakieś przeróbki, ale dla mnie to już zahaczało o czarną magię. A w sumie po angielsku nie stanowi dla mnie problemu. Nie gadamy z navi przecież o filozofii :)