brakuje tylko alusków :)
To jest widok strony w wersji do druku
brakuje tylko alusków :)
Siena fajna :) myślałeś o alu?
fajnie sie prezenci ;) i widzialem ja przed chwila na profilu zapomnianej motoryzacji hehe :) pozdro i fakt jakis alus by sie przydal :)
np takie jak u mnie
PolskaJazda ť Wszystkie samochody ť Fiat ť Fiat Siena
Alusy planuję, ale najpierw muszę sobie kupić nowy aparat. Aparatem zarobię na felgi, bo odwrotnie to raczej nie da rady. :)
Jeszcze mam takie pytanie, odklejał ktoś z Was przedni znaczek? Bo mam zamiar go wymienić na nowy--ten obecny jest już trochę zniszczony. Nie wiem czy jest on przytwierdzony na jakiejś śrubce, czy tylko jakiś klej. I czym ewentualnie to odkleić, oderwać?
Prawdopodobnie jest to klej. Boczne listwy ozdobne sa na klej. Plastik ostroznie odkleilem rekami..natomiast pozostalo zdeka kleju jakby Tasma dwustronna. Zdzieranie mozolne za pomoca wody i szmatki.
Zaden papier wodny czy nozyk. Poprostu takie tam.
Ale pewnosci niemam ze twoj znaczek akurat na klej..choc chyba niz nie zmieniali w przeciagu roku produkcji....
Panie kolego też ma Siene wersje HL kupiłem od pierwszego właściciela na dzień dzisiejszy ma przejechane 114tys jak ja kupiłem jakieś pół roku temu miała 107. Orginalny przebieg. sprawuje się dobrze. Jestem specjalistą do spraw części zamiennych i jak bedziesz coś potrzebował to daj znać mam doseęp do orginalnych części jak i zamienników a co do allegro, o którym pisałeś prędzej bo [przesledziłem twoja historie to pamiętaj że masz zawsze 10 dni na zwrot jeżeli paczka się nie zgadza z tym co było napisane w ogłoszeniu. Na dniach zobaczysz zdjęcia mojej hieny.
Co do ailuminiwych felg to ja mam i naprawde jest inne auto.
Wejdź na stronke
http://autotiptop.com.pl/index.php?site=home
Polecam felgi bo są naprawde bardzo dobre i moce.
masz też tam felgi firmy advanti mam u nich rabat napisz to uda sie jakieś 10% urwać.
POZDRAWIAM
Hmm... mam takie pytanie, co myślicie o 'przydymieniu' tylnych lamp folią przyciemniającą, tylko nie taką bardzo ciemną, chodzi mi o taką:
http://img19.allegroimg.pl/photos/or...0/3194660051_3
Jeśli tak to jeszcze zastanawiam się, czy machnąć całą lampę, czy tylko środek, ten gdzie jest migacz i światło cofania.
Druga sprawa, wymyśliłem, żeby obkleić halogeny na żółto, folia byłaby od tego samego sprzedawcy.
Zawsze podobały mi się prydymione lampy, tak samo jak żółte halogeny, ale czy nie zwieśniaczę tym samochodu. Bo wiadomo w Sienie można łatwo zboczyć z tej autostrady harmonii i wjechać na brudną, dziurawą drogę wiejskiego tuningu.
Jeśli już jestem przy moich pomysłach, to dziś wymyśliłem, żeby ściągnąć kołpaki i pojeździć na stalówkach, oczywiście przed tym je ładnie odmaluję. Te dekle już mi się znudziły. Zobaczymy co z tego wyjdzie. :)
jak z tylu folia, to i kierunki ciemne... a co do pomaranczowych halogenow to juz nie wiem ale chyba nie
halogeny żółte, nie pomarańczowe. :)
Zaraz zrobię jakąś wizualizację tego mojego pomysłu, może wtedy mi się trochę rozjaśni w głowie. :)
do Twojego koloru nadwozia powinny pasowac zolte halogeny, co do tylu to jak juz to rob cala lampe ;)
trochę brzydko koła wyszły, ale to co powinno być widać, jest jako tako widoczne:
wersja 1:
Załącznik 8693
wersja 2:
Załącznik 8694
Teraz tył:
wersja 1:
Załącznik 8695
Wersja 2:
Załącznik 8696
Co Wy na to? ;)
wiesz od czego ja bym zaczal ? od rozklejenia i przyciemnienia przednich lamp i migaczy ;) pozniej zolte halogeny ;p