To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Bravurka Viruska -
Wczoraj wieczorkiem przywiozłem fotele oraz kanapę tylną, niestety ktoś mi już u handlarza podpierniczył podłokietnik, ale za to przygarnąłem sobie tylną lampkę oświetlającą tylną kanapę, oryginalne dywaniki w BDB stanie i dużo pierdułek ogólnie ciężko dostępnych
Do do okrągłych zegarów jakoś bardziej do mnie przemawiają :P Przez weekend jak będzie trochę czasu wyrzucę to zielone wkur@#$@% mnie podświetlenie ;) nie pasuje do klimatu Czarnulki
PS. Panowie zauważyłem że ten Macik to się strasznie kobietką podoba ;)
ciril zachęcam do lekturki, dużo się działo, dużo więcej będzie się dziać :goodvsevil:
To jest jak narkotych ledwie jedno zrobisz a w głowie już 8 nowych pomysłów
-
Cytat:
Napisał
Virusek
Wczoraj wieczorkiem przywiozłem fotele oraz kanapę tylną,
Jak zamontujesz, to fotki poproszę ;)
-
3 załącznik(i)
Udało się dzisiaj wymienić przednie fotele oraz tylną kanapę.... 10x wygodniejsze są fotele które przywiozłem i w końcu nie muszę wozić tych wiejskich koszulek na fotelach w celu ukrycia ich zniszczeń...
Fotki zrobione na szybko...
Stary fotel (to aż cud że zachował się w takim stanie w porównaniu do reszty)
Załącznik 2678
Fotel kierowcy - jak widać zdewastowany i w dodatku całkiem inna tapicerka
Załącznik 2679
Nowe fotele - ładnie trzymają w zakrętach
Załącznik 2677
Fotel kierowcy potrzebuje drobnej korekty tapicerskiej gdzie przez weekend dokona tego teściowa ;)
Co najważniejsze zachowane grzanie tyłka, poduchy niestety będą nie aktywne gdyż wtyczki mi nie pasują, jednak są od czegoś innego
-
-
Fotele osobiście wykręcałem z Fiata Brava I na klapie miał znaczek HGT ale ile w nim prawdy nie wiem, ale wnętrze samochodu dość sportowy miał klimacik i dość bogato wyposażony! Samochód przywieziony jako stuknięty z Francji - tak przepuszczam bo miał blachy francuskie
-
No tak z HGT też by się zgadzało ;-)
-
Ja mam chyba takie same - w sumie większej różnicy nie widzę na zdjęciach ;-) wiem że jak siedziałem w paru BBMach to te moje są takie bardziej kubłowate i w ogóle z fajną ciemną tapicerką trafiłem :-)
A Twoje foteliki eleganckie - wyglądają jak nowe, ale na miłość boską - zamaluj ten czerwony :tongue
-
Na wiosnę będzie malowanie tak jak powinno być, na razie nie ma warunków...
Przez okres zimowy chce ją technicznie do ładu doprowadzić
-
1 załącznik(i)
Załącznik 2791
Niedzielna nuda, foto w ternie gdzieś tam gdzie koła Nas zawiozły...
-
Zawziąłem się i przeczytałem cały temacik. Nie żałuję:) Odwaliłeś kawał dobrej roboty, aż nie mogę się doczekać efektu końcowego. Sądząc po tym co pokazałeś do tej pory to zrobisz z tego auta samolot:D Wytrwałości życzę i czekam na dalsze relacje;)
-
2 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Mariush
Zawziąłem się i przeczytałem cały temacik. Nie żałuję:) Odwaliłeś kawał dobrej roboty, aż nie mogę się doczekać efektu końcowego. Sądząc po tym co pokazałeś do tej pory to zrobisz z tego auta samolot:D Wytrwałości życzę i czekam na dalsze relacje;)
Dziękuje bardzo za miłe słowa :uklony:
Od kilku dni rozglądam się za aulumkami i nie uwierzycie co wpadło mi w oko ;)
Pierwsza opcja to alumka z Fiata 500
Załącznik 2816
Druga opcja
Załącznik 2817
jak na na razie jestem za druga opcją, ale gdyby tak pierwsza pomalować jak drugą było by chyba ciekawie :rolleyes::tongue
-
Kurde te fele to połowa wartości auta pewnie :P
---------- Post dodany o 22:15 ---------- Poprzedni post dodany był o 22:15 ----------
No może 1/6 ;)
-
Wbrew pozorom nie są drogie, a są na pewno efektowne ;)
-
-
Ja obstawiam minimum ok 1kPLN ;) Drogie kwestia gustu ;)