Pomieszalem ten czyscik kup SOFT99 GLACO GLASS COMPOUND ROLL ON
Ja próbowałem usunąć przebarwienia tym w 30minut skasujesz wszystko. Nakładasz trochę czekasz i polerujesz
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Pomieszalem ten czyscik kup SOFT99 GLACO GLASS COMPOUND ROLL ON
Ja próbowałem usunąć przebarwienia tym w 30minut skasujesz wszystko. Nakładasz trochę czekasz i polerujesz
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Gdybym mial pewnosc ze to usunie
Załącznik 34081
To bym kupil a srednio usmiecha mi sie 40+zl wydawac i sie okaze qpa... .
Jak to jest z tym złym prowadzeniem z dużymi prędkościami czy np. Czuć już to przy 150km/h czy wyżej?
Jest...dziwnie. Przy ok.110-120 kmh auto wymaga zwiększonej czujności. Potem jest...lepiej :smile:
. Da się spokojnie lecieć autostradą 150-170. Wtedy prowadzi się dość precyzyjnie. Powyżej już zaczyna go trochę nosić na pasie. Słowem- nie jest to mistrzostwo świata, ale też nie ma dramatu.
Miejsce to jest dokladnie tam gdzie bieg konczy wycieraczka pasazera
Załącznik 34084
Tu widac jak to miejsce wyglada podczas deszczu
Załącznik 34085
Na mokrym widać, na suchej szybie nie. Mnie osobiście by to nie przeszkadzało.
Twoje zdanie malo mnie interesuje , na mokrej wkurza gdy wycieraczki chodza , za kazdym razem to widac. Pierwszy raz z takim czyms sie spotkalem, przemilcze fakt ze ta szyba to jakis shit, szybko sie porysowala od wycieraczek - tak dbam o szybe itp itd, wycieraczki zmienione na wiosne.
...u mnie to samo..widac te pasy a na do datek mam znaki po przyssawkach ososlony przeciwslonecznej...rece opadaja...na wiosne jak przekladalem opony zimowe na letnie majac uniesione auto dosc wysoko to zauwazylem ze jakos tak krzywo spasowana-zalozona jest oslona od przewodow juz nie pamietam jakich(paliwowe,hamulcowe??)po prawej stronie auta...trzeba pomyslec nad poprawa tego...zaloze temat,wkleje foty bedzie wiadomoo co chodzi :) oczywiscie mowa o sedanie :)
Mam identyczne odczucia. Przy 110 km/h auto wymaga większej uwagi niż przy 140 km/h.
WTF i o co chodzi? Myślałem że to moje subiektywne odczucie, ale widzę że nie jestem sam.
Co do prowadzenia przy wyższych prędkościach - jechałem ostatnio 150 km/h i nie mogę narzekać. Jedynie obroty i spalanie już ciut za wysokie jak dla mnie :smile:
Preferuję w tym aucie przedział 100-120 km/h.
A jakie spalanie przy takiej jeździe 140-150 miałeś?
Podepnę się. Jak ostatnio jechałem z Wwa do Trzciela autostrada Wolności: cała trasa 150 na tempomat i spalanie lpg wyszło jakieś 16/100. Pb może wyszło 14l/100.Jak przełączył się na pb to cegiełki znikały w oczach aż całkiem znikły ;) ale to t-jet.
Powrót jechałem 110/h tempomat i wyszło około 8l/100 lpg.
Sent from my iPhone using Tapatalk
U mnie spalanie przy 160 km/h w okolicach 11/12 litrow Lpg, spokojniejsza jazda to ok 9l.
a mi się jeszcze nie podoba brak możliwości zmiany zaprogramowanych stacji z poziomu kierownicy (albo jestem niekumaty i nie wiem jak) moim skromnym zdaniem przełącznik z tyłu po lewej powinien być do przeskakiwania stacji zaprogramowanych, a nie następna stacja na pasmie.
Zgoda, ale lokalne stację się gubią, a tym przełącznikiem zawsze można znaleźć coś ciekawego nie tylko na ogólnopolskich stacjach. Wiem, że można skanować dostępne stacje w samym odbiorniku, ale w kierownicy jakoś poręczniej. Najlepiej byłoby jednak, żeby w tym przełączniku było przełączanie po zaprogramowanych i skakanie po całej częstotliwości.