Hej, powiedź mi jak sprawdziłeś swój kod lakieru? Można to sprawdzić w ePERze?
Nie było pytania: Kod można sprawdzić na naklejce na słupku za drzwiami kierowcy w okolicach zaczepu zamka
To jest widok strony w wersji do druku
Dzisiaj zauwazylem wypiaskowana krawedz lewego nadkola tak na wysokosc 5cm (prawe o dziwo nie ruszone) oraz ryse pod lewym bocznym kierunkowskazem. O ile wypiaskowanie mnie nie zaskoczylo, tak ta rysa w dziwnym miejscu, jakis pijany kamlot musial leciec :) trzeba zaprawki zrobic.
Założyłem letnie fele. Coś czuje że lusterka i może coś z tyłu pójdą w lakier grafit tylko muszę doczyścić pistolet i znaleźć trochę czasu. Wyspawałem też z profila wieszak na koła w wersji xl (zapas z punto po dołożeniu lpg ma swoje miejsce) i dołożyłem barierę podczerwieni w bramie wjazdowej
Co do lakieru zaprawkowego to nie patrzcie na kody na karoserii czy gdziekolwiek. Moje auto NAJSZYBSZE bo czerwony amore zgodnie z katalogiem ma kod lakieru 716B - od dwóch lat dzwoniłem co 2 miesiące do ASO i pytałem o lakier zaprawkowy - ciągle słyszałem tę samą odpowiedź - nie ma na magazynie. Wkurzyłem się, napisałem do FCA i ustaliłem że numer katalogowy takiego lakieru zaprawkowego 716/B to 71808535 i jest on dostepny na magazynach centralnych FCA we Włoszech. I za 60pln po upuście i po znajomości. dwa szklane pojemniczki: jeden w kolorze lakieru drugi bezbarwny. Sęk w tym iż myślałem że pędzelki będą cienkie a one takie same jak w lakierach do paznokci mojej żony. I weź takim nakładaj lakier na rysę szerokości włosa. Ale wykałaczka jest idealna!!!
Także jak zamawiacie lakier zaprawkowy przytoczcie mój kod lakieru i kod magazynowy bo po kodzie lakieru nie znajdą zaprawkowego albo będzie NIE MA
Witaj
Ja jak musiałem zrobić minimalną wgniotkę to podałem gościowi, który miesza lakiery kod 716/B oraz dekielek od wlewu i dorobił mi 100 ml za 30 zł idealnie. Jak taki starej daty lakiernik to zrobił to nawet z czujnikiem lakieru nie mogłem znaleźć tego miejsca. Ale wcześniej byłem w innej mieszalni i goście powiedzieli, że nie są w stanie dorobić. Oczywiście mam autko w w kolorze + 10 KM. :smile: Twój kod na pewno się przyda.
Zmodernizowałem testowo układ zagłówków, celem montażu obwoźnego kina bajkowego [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b01a8287da.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
:) kilka swiecidelek...
Załącznik 35786
Załącznik 35787
Załącznik 35788
Załącznik 35789
Załącznik 35790
...ot take tam dodatki... :)
Fajne te nowe tipo :D
Ładna tapicerka. Nie ma problemu z utrzymaniu jej z czystością?
Nie wiedziałem, że w sedanie są inne światła przeciwmgielne.
A to nie są przypadkiem światła do jazdy dziennej?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
:)...tapicerka jak kazda jasna podatna na zabrudzenia jest a jesli chodzi o moja to jako jedyny kierowca i uzytkownik fotel kierowcy czyszcze na biezaco miekka sciereczka zwilzona ciepla woda z mydlem(bialy z porozem)... :) a pasazerowie jak jada ze mna to w workach foliowych a tesciowa zazwyczaj w bagazniku :) w sumie sam uzytkuje to i tak wyglada :)...przeciwmgielne sa takie i w dzisiejszym roczniku...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
...nie sa to swiatla do jazdy dziennej...a tez maja funkcje doswietlenia zakretu... :)
do hb halogeny wzieli z punto/mito itp a do sedana z lanci delty. Aż się dziwię że tylne są inne bo mieli jesne dla wszystkich modeli.
Mój do dzisiaj wyglądał jak na zdjęciach powyżej. A teraz z racji wyjazdu do pracy jest uje***ny aż po szyby. Leje tutaj niemiłosiernie i wszystek syf z poboczy wpływa na jezdnię...
To i ja pokażę mały agrotuning ;-) Normalni ludzie pewnie tego nie zauważają, ale dla mnie widok żółtej żarówki w przezroczystej lampie jest obrzydliwy, jak brud za paznokciami ładnej kobiety :tongue (choć np. 15-calowe felgi z kołpakami nie gryzą się z moim poczuciem estetyki). Na zdjęciu żarówki kierunkowskazów Osram Diadem.
Załącznik 35806
Świecą normalnie, na żółto (pomarańczowo?) i mają homologację (czyli full legal). Do tego są long life (przykładowa oferta).
Co to za różnica, czy w przezroczystym kloszu jest żarówka pomarańczowa czy niebieska.
Różne fetysze ludzie mają :)
Białą kobietę w czarnej a czarną w białej.
Reflektory z soczewką są jeszcze bardziej przezroczyste. Mnie też drażnią pomarańczowe żarówki, tak jak felgi 15 z kołpakiem:smile:, ale trzeba było kupić Osram Diadem Chrome. Wygląda zdecydowanie lepiej.
Załącznik 35818