To jest widok strony w wersji do druku
-
Oj tam oj tam- zdarzyło się uszkodzenie i tyle. Jak każda mniejsza lub większa awaria...:roll:
-
Nie podoba mi się w tipo to, że dzisiaj rano podłączyłem telefon i AA działa, ładowanie działa.
Niemniej zgłoszę problem na przeglądzie, bo na dniach będę go umawiać
-
Zwykła noc cudów :)
U mnie tak naprawiła się dmuchawa
-
No cóż parująca tylna szyba, komunikat co jakiś czas o niedziałających czujnikach zmierzchu i deszczu (wystarczy wyłączyć i włączyć na auto i znika) reszta jak na razie na plus. Auto pozytywnie mnie zaskoczyło.
-
Jest auto w ktorym nie paruje tylna szyba?
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Oczywiscie. Np. fiorino z drzwiami tylnymi z pełnej blachy [emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Phaeton, A8 D3/D4, C6 tak na szybko.
@edit: Żona mi marudzi, że zimno się zrobiło i znowu śmierdzi w aucie spalinami i wszystkie zapachy wpadają jak szalone.
Na przegląd 45 tyś. założyli ori filtr kabinowy. Nie dość, że kasują za ten badziew ponad 100 PLN to jest tragedia. Już zapomniałem, że od nowości zwróciłem uwagę, że łyka wszystkie smrody. Wymieniłem na jakiś tani zamiennik "węglowy" ~30 PLN i było znacznie lepiej. Znów trzeba zamówić. Ale 100 PLN w plecy.
Chociaż może nie... Jak Ją tam trochę podgazuje...
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Auta PREMIUM... .Tipo warte tyle co czesci do Phaetona :D
Cytat:
Napisał
FiatPrime
@edit: Żona mi marudzi, że zimno się zrobiło i znowu śmierdzi w aucie spalinami i wszystkie zapachy wpadają jak szalone.
Na przegląd 45 tyś. założyli ori filtr kabinowy. Nie dość, że kasują za ten badziew ponad 100 PLN to jest tragedia. Już zapomniałem, że od nowości zwróciłem uwagę, że łyka wszystkie smrody. Wymieniłem na jakiś tani zamiennik "węglowy" ~30 PLN i było znacznie lepiej. Znów trzeba zamówić. Ale 100 PLN w plecy.
Zawsze mozna powiedziec aby nie wymieniali, lub wymienic samemu ...
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Może mi ktoś wyjaśnić jakim cudem tam szyby nie parują?
-
Wiesz, babę zostaw. Ona wzięła to na przegląd. Z drugiej strony puki czekam na głowicę robię co każą, ori filtry itd. żeby w razie w. nie mieli się do czego przyczepić. Nie mam ochoty się z nimi przepychać.
Wrażenia żony po pierwszym tysiącu w Tipo są mniej więcej takie, że wolałaby się przesiąść do MG ZS 180 (auto z lat naszej młodości). Brytyjsko-Japoński wynalazek. Jak to na brytyjskie auto ilość dni spędzonych na drodze była proporcjonalna do dni spędzonych u mechanika. Ale jak się wsiadało to z bananem na twarzy i wysiadało z jeszcze większym :D
Cytat:
Napisał
TipoSedan
Może mi ktoś wyjaśnić jakim cudem tam szyby nie parują?
Podwójna szyba + chemiczna warstwa hydrofobowa od wewnątrz. Generalnie przy produkcji szyby jeszcze takie coś się robi. Bieda wersja możesz sobie Anti Fogiem zrobić tył od wewnątrz :D Zrobisz raz na 2 miesiące i będzie Phaeton :D
https://youtu.be/xm2swohEtYM?t=129
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Taki guzik jest na konsoli. Po to właśnie on tam jest żeby nie parowały
-
Cytat:
Napisał
marx30
Taki guzik jest na konsoli. Po to właśnie on tam jest żeby nie parowały
Co ma to do mnie? Ja wiem o guziku, malo tego podgrzewaja sie tez lusterka
-
mnie sie nie podobaja dwa pionowe, prostokatne slady przez cala szybe na zewnatrz, na wysokosci kierowcy i pasazera - chyba po naklejkach albo od montazu, widac je idealnie rano jak jest spora wilgoc i zaden plyn sobie z tym jeszcze nie poradzil :)
-
Sprobuj szybe wyglinkowac.
-
Cytat:
Napisał
mihauu
mnie sie nie podobaja dwa pionowe, prostokatne slady przez cala szybe na zewnatrz, na wysokosci kierowcy i pasazera - chyba po naklejkach albo od montazu, widac je idealnie rano jak jest spora wilgoc i zaden plyn sobie z tym jeszcze nie poradzil
ciekawe, w sedanie tego nie ma
-
Cytat:
Napisał
mihauu
mnie sie nie podobaja dwa pionowe, prostokatne slady przez cala szybe na zewnatrz, na wysokosci kierowcy i pasazera - chyba po naklejkach albo od montazu, widac je idealnie rano jak jest spora wilgoc i zaden plyn sobie z tym jeszcze nie poradzil :)
Ja też to mam i tak samo mnie wkurzają ( mam wrażenie że one są też od środka). Mam też ślad po mniejszej wycieraczce na wysokości oczu kierowcy.
-
Cytat:
Napisał
mihauu
U mnie widać tylko ślady po przyssawkach .
-
Cytat:
Napisał
palzbi
Ja też to mam i tak samo mnie wkurzają ( mam wrażenie że one są też od środka). Mam też ślad po mniejszej wycieraczce na wysokości oczu kierowcy.
Mam to samo(slad po wycieraczce) i ni chu chu pozbyc sie tego, szyba marnej jakosci. Moze polerka by pomogla ale szpec potrzebny
-
Kup fusso glaco zero, zniknie wszystko nawet ślad po płynie do spryskiwaczy z biedronki ;]
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
akir19
Kup fusso glaco zero, zniknie wszystko nawet ślad po płynie do spryskiwaczy z biedronki ;]
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Autoglym , aceton, IPA, glinka nie ruszyla a niewidzialna wycieraczka da rade?