No to przytrzymanie powoduje zmianę +/-1 i jak trzymasz to dalej zmienia o +/-1.
Jeżeli masz prędkość większą niż ustawiona na CC to wtedy nie ma znaczenia, czy wciśniesz + czy - ustawia aktualną prędkość jako prędkość CC
To jest widok strony w wersji do druku
No to przytrzymanie powoduje zmianę +/-1 i jak trzymasz to dalej zmienia o +/-1.
Jeżeli masz prędkość większą niż ustawiona na CC to wtedy nie ma znaczenia, czy wciśniesz + czy - ustawia aktualną prędkość jako prędkość CC
Dzisiaj sprawdzilem tempomat i w sumie + dziala jak pedał gazu gdy go przytrzymamy. Nie trzeba klikac jak masochista ;)
No i ? To w czyms przeszkadza?
Nie podoba się to w tipo i czy wy też tak może macie. W trakcie jazdy chcę domknąć obie szyby przednie i w momencie symetrycznego włączenia podnoszenia szyb światła mijania minimalnie na 1 sekundę jakby przygasają. Sprawdziłem w moim drugi aucie 500L i czegoś takiego nie zauważyłem. Wygląda na to że w tipo zaoszczędzili na instalacji i wszystko idzie na jednym kablu.
Mam też tak samo. Sprawdzałem wczoraj wieczorem. Ale żeby z tego powodu mieć migreny czaszki, lub palpitacje dupy to raczej odpada. Różnice w spadkach napięć i owszem- występują, ale są tak mało zauważalne, że wcale mi to nie przeszkadza. Myślę więc, że tą przypadłość można całkowicie olać i odpuścić sobie....
W każdym aucie do tej pory miałem tak że przygasało... oprócz poloneza z wiadomych powodów, no i w alfie z xenonem też nie przygasało.
w poprzednim samochodzie to jak włączyłem ogrzewanie tylnej szyby, to silnik na jałowym zaczynał dygotać. Ot takie drobiazgi
Nie podoba mi sie ze przy otwieraniu klapy bagaznika ta mi skrzypi (sedan). Szukalem zawiasow ale sa schowane w tej plastikowej polce, chyba smarem w sprayu prysne w otwory i moze gdzies doleci ;)
U mnie skrzypiały sprężyny bagażnika w miejscu mocowania. Posmarowałem wazeliną, którą kupiłem do smarowania boczków drzwi.
Teraz cisza.
Za mało ściśle się wyraziłem. Chodziło mi o miejsce tarcia pomiędzy zaczepem czarnego pręta a belką unoszącą klapę.
W międzyczasie kupiłem też tzw biały smar i poprawiłem, na wszelki wypadek.
Załącznik 33966
Nie podoba mi się, że szlag trafił mi gniazdo USB. Brak ładowania, brak połączenia z radiem [emoji52]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Mam zbędne gniazdo usb z aux pisz na pe adres to ci wyślę. Kupiłem razem z ramka i podświetlana zapalniczka używkę...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Kurde zapomniałem ze masz gwarancje :-)
Obstawiam, że wina użytkownika. Krzywo pendrive pewnie wkładany. U mnie raz włożony i jest dobrze.
Sęk w tym, ze wpinałem tylko telefon na stale wpiętym kablu, 2 razy pendrive z aktualizacją map był wpinany [emoji16]
No Cóż, to tylko tipo przecież [emoji23]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka