Do czego podlaczyc tą kamerę? Da sie do zwyklego radia 5"? Nakladka na lusterko nie wchodzi w gre.
To jest widok strony w wersji do druku
Do czego podlaczyc tą kamerę? Da sie do zwyklego radia 5"? Nakladka na lusterko nie wchodzi w gre.
Opisy na alli trzeba brac z dystansem ;)
Już widzę lepszy oraz z kamery z Ali z te cebuliony jaki on super i hd...
Owszem, są kamery cofania lepsze od fabrycznej nawet na Ali ale nie za te nędzne 100zl którymi się wszyscy rajcują... trzeba zabulic za dobry obraz a tu widzę tylko aby najtaniej i jeszcze w 4k... ot taki celują deal...
Kamera może mieć i pierdyliard pix, a wszystko i tak obetnie przetwornik obrazu w radiu [emoji23]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
jak ktoś podejmie próbę z oryginalnym radiem 5`/7` to od razu zamawiam i montuje :D
Nawet przy nieudanej próbie?
Hej,
Co do płynu zimowego do spryskiwaczy - ja od lat używam wyłącznie Sonax Xtreme. Raz że nie pachnie brzydko jak tanie, marketowe płyny, a dwa jest bezpieczny dla lakieru, gumy (czasami widać na masce zaciek, który powstaje od płynu do spryskiwaczy).
Podaję link z płynem, żebyś zobaczył:
https://mrcleaner.pl/produkty-na-zim...iABEgK8avD_BwE
Tam już pozycja niedostępna.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ja czasami używałem płynu z Orlenu. Cena za 4L to 25 zł. plus punkty jak ktoś zbiera i również był dobry
Ja na sylwestra kupiłem Tipkowi wideorejestrator Mio MiVue C380 Dual. Fajnie udało się wszystko zamontować, że w zasadzie przewodów nie widać :)
Jak sie sprawuje tylna kamera? Tylko do nagrywania czy podczas cofania tez cos widac?
A jak podłączyłeś kamerę? Na stałe czy za każdym razem wkładasz zasilacz do gniazda zapalniczki
Fajnie, głównie do nagrywania - wyświetlacz 2 cale plus jeszcze z tego prawy bok zajęty przez przyciski więc mniejsza powierzchnia. Mogę przyciskiem przełączać się między kamerami. Jak zamontowałbyś nad głową to coś tam widać :) U mnie na szczęście mam kamerę cofania aczkolwiek czasami się zabrudzi i myslę, że w tej sytuacji będę też zerkał tam..
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jest przewód 3,5m który jest na stałe w gnieździe zapalniczki. Prądu nie ma niestety podczas postoju. Jest opcja dokupienia smartboxa czy coś (200 ziko) które by można pod akumulator podłączyć bo jest opcja parking - wykrywa ruch (przednia kamera tylko) oraz g sensor (wstrząs) i nagrywa (zawsze 2 kamerami oczywiście) - podobno to słabe bo ako niszczy więc mam plan zakupić kabel mini usb - usb i power bank 20k mah (wyjdzie cos ponad 100 ziko) i podlaczyc kamerke pod powerbank a powerbank pod gniazdo - wtedy zobaczymy jak to będzie działało :)