dzień dobry witam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
dzień dobry witam wszystkich
Witam wszystkich.Jestem nowy mam problem z z odpowietrzeniem zbiornika paliwa w Seicento 900.Przeglądam forum w nadziei na pomoc w rozwiązaniu problem. Chciałbym pobrać instrukcję obsługi. Pozdrawiam.
witam Wszystkich bardzo serdecznie
witam, jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich
Witam was wszystkich, od 2 dni jestem posiadaczem bravki a od wczoraj fanem tej marki.
Witam serdecznie, trafiłem tu w trakcie walki z awarią seicento teściowej. Mam nadzieje ze uda sie znaleźć rozwiązanie :)
Cześć ,Stałem się posiadaczem Fiata Bravo Sport , jestem zadowolony ale dręczy go trochę problemów :)
Witam wszystkich serdecznie!
Witam Wszystkich Forumowiczow!
Witam wszystkich serdecznie!
Witam wszystkich :) nowy posiadacz Stilona ale nie jest to pierwszy mój fiacik :)
Witam wszystkich !
Mam na imię Michał ,pochodzę z Gdyni. Pracuje jako spawacz światłowodowy w firmie telekomunikacyjnej - na co dzień poruszam się służbową Pandą 1.3VAN MultiJet rocznik 2003, prywatnie Citroenem C5 3.0Hdi rocznik 2014 :) Pozdrawiam ;)
Heej :) witam Wszystkich :) jestem nowy, zarejestrowałem się, ponieważ szukam pomocy, zaczęło coś mi stukać kręcąc kierownicą na postoju :) ma ktoś jakiś pomysł? Czy to na pewno łożysko poduszki amortyzatora? Trzeba wymieniać parami? Trudna sprawa do zrobienia samemu w garażu? pozdrawiam :)
Witam i pozdrawiam!
Witam wszystkich Forumowiczów.
Witam
Jestem tu nowy i chciałbym się przywitać z wszystkimi :)
Witam wszystkich
Witam serdecznie wszystkich!
Witam wszystkich Forumowiczów.
Witam. Nie jestem jeszcze pełno prawnym członkiem forum bo fiacika jeszcze nie mam ale chodzi mi po głowie Bravo typ 198 i szukam ciekawych i przydatnych informacji.