@Szary83 czarny robi robotę*:rolleyes:
Sam się wahałem pomiędzy czarnym, a granatem. Ostatecznie stanęło na granacie, ale czarny z chromowanymi wstawkami to jest bajka ;)
To jest widok strony w wersji do druku
@Szary83 czarny robi robotę*:rolleyes:
Sam się wahałem pomiędzy czarnym, a granatem. Ostatecznie stanęło na granacie, ale czarny z chromowanymi wstawkami to jest bajka ;)
Ale czarny ciezko utrzymac w dobrym stanie niestety. Felgi srednio pasuja ;)
Dokładnie tak jak piszesz, za dwa dni w trasie znów będzie utorbcony. Co do felg, miały być na zimę alusy to są alusy a w dobrej cenie trafiły się OEMowe tefelony, mnie to tam ryro czy pasują, ważne że idealnie pasują jak wrócę do roboty to sobie tam zmienię na fabryczne 17 i look właściwy wróci [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Założyłem chlapacze z przodu. Lakier pod nimi zabezpieczony czarną folią. Założyłem też blachy pod drzwiami i klapą.
Załącznik 35428
Załącznik 35425
Załącznik 35429
Załącznik 35430
Zastanawiam się na ile jest w stanie wytrzymać ta "folia", którą przypomina mocno taśmę izolacyjna
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Zamówiona bezbarwna. Na razie takie będzie.
Ja bym to tylko nożykiem do tapet dociął, żeby nie wystawało za chlapacz,i do przeżycia.
Kompletnie nie rozumiem fenomenu tych wszystkich nakładek, naklejek, chlapaczy i pokrowców. Dla mnie im mniej tym ładniej. Po co coś co jest ładne chować pod tandetą. Po to są ładne pokrowce wybierane w salonie żeby je oglądać i używać, a nie zakrywać. Macie pomysł jak zabezpieczyć przednią szybę, może też folia;-).
A ja swojego Tipo zabrałem na krótką sesję zdjęciową :)
Załącznik 35438Załącznik 35439Załącznik 35440Załącznik 35441Załącznik 35442
Co do sesji, to masz naprawdę ładny egzemplarz. Co do nakładek i chlapaczy to nie obawiacie się że będą to ogniska rdzy? Ja dziś mojego umyłem i zamówiłem mu osłonę chlodnicy i pokrywę pod schowkiem pasażera bo aso tel nie odbiera i mam ich gdzieś, prosić się nie będę. Komora silnika napewno będzie wyglądać korzystniej a i narzędzia będzie gdzie położyć.
Rzeczywiście mogłem uniknąć śmieci w kadrze, ale pobliski tor do driftów wydał mi się świetną scenerią do takiej sesji.