Dzisiaj mechanik wymienił mi sprężyny z przodu i mam całe już auto obniżone oraz została wykonana zbieżność kół
To jest widok strony w wersji do druku
Dzisiaj mechanik wymienił mi sprężyny z przodu i mam całe już auto obniżone oraz została wykonana zbieżność kół
Jutro rano zrobie zdjęcie bo teraz ciemno, na tłumik nałożona łamana końcówki a do niej przyspawana jeszcze jedna lepsza większa co z pracy mialem :)
Podsumowujac efekt marny bez wyciecia w zderzaku.
Ja rozebrałem łącznik stab. od strony kierowcy (czasami ta strona trzeszczy przy kręceniu kierownicą) napakowałem smaru grafitowego do osłonek gumowych, i poskładałem wszystko do kupy. Ciekawe czy ucichnie. Trudno mi określić w jakich warunkach występuje skrzypienie. Ale czasami się pojawia...
Dziś tipek był w Wrap Zone na oklejeniu folią hydrofobową lamp przednich i luaterek. Dodatkowo znaczek Fiata został przyciemniony (jednakowo z tyłu i przodu) co więcej zdjęty został napis Tipo z tyłu. :)Załącznik 35231Załącznik 35232Załącznik 35233
Folia jakas ochronna? Znaczek panie to sie inaczej przyciemnia, sciagasz , zmywasz czerwone i malujesz na czarno . Czerwony przebija :P wrap zone bydgoszcz? Kladli mi folie na progi i zderzak :)
Przyciemniłeś znaczek Fiata i zdjąłeś nazwę modelu, znaczy wstydzisz się swojego samochodu ;-)
Nie wstydzę ale do wersji s design nie pasowało nic z chromem i strasznie mnie denerwowało to więc przyciemnilem znak Fiata ( w słońcu widać) aby do stylistyki pasował natomiast napis Tipo zdjąłem bo podobają mi się samochody bez napisów z tyłu a chłopaki nie chcieli folia się bawić z tym...
Ile kosztowalo oklejenie przednich swiatel?
400 tylko za przednie?
po co sie okleja światła?
Żeby nie razić kierowców z naprzeciwka ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
za 400 zł ? Ten świat nie przestaje mnie zadziwiać :-)