Dzięki za przypomnienie, muszę zalać zimowym [emoji16]
Chociaz za kilka dni zapowiadają +13*C [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Co prawda w sobotę ale tuptuś wyszorowany na myjni ręcznej. Już miał prawie identyczny kolor jak "szary colosseo" :bravooo: a felgi już przypominały czarne 17 z s-design :lol:
Dzisiaj zakupilem trzeci komplet wycieraczek do Tipka. Na fabrycznych zrobilem jakies 18k km a na visee aquatek 11k km. Nastepne kupuje z gumkami do wymiany :D
Nie wiem czy ja zrobiłem, czy to Tipo dla mnie zrobiło, ale tak czy owak w końcu stukło 10 tyś km :cool:
Wymieniłem poduszkę pod skrzynią, po 19 tys skrzypiała . Nie wiem co z nią nie tak bo poza tym że skrzypi to wygląda jak ta nowa. Były zmiany nr tej poduszki w eper w sierpniu 2017 więc może to o skrzypienie chodzi.
Dzisiaj do Swojego Tipo założyłem ozdobną końcówkę tłumika + dodatkowo założyłem jeszcze jedną ozdobną dospawaną większą końcówkę którą załatwiłem sobie z pracy Załącznik 34315Załącznik 34316Załącznik 34317 oraz mam do odbioru w sklepie taką antenę rekin Załącznik 34318 + mam zamiar umówić się u tapicera na obszycie kierownicy skórą perforowaną (coś takiego )Załącznik 34319
Czy ja wiem, mi bardziej zależy, żeby temu autu nadać sportowy charakter, mi tam od biedy pasuje taki układ :)
Wybacz, ta końcówka wyglada jak doczepione wiadro... szpeci w mojej ocenie...
Zobaczę jak na wiosne zamontuje sobie felgi 17, sprężyny eibacha obnizające o 3cm i dołoże dystanse. Wiem, że teraz moze jeszcze nie wyglądać, ale powoli do celu do wszystkiego dojdę.
Wybacz kolego ale dla mnie taki wydech to wieśniacko trochę wygląda.
Jak już coś robić to dobrze a nie chałtura w szopie.
Dla przykładu dla Ciebie aby to jakoś wyglądało proponuję wzorować się na zdjęciach poniżej.
Załącznik 34325Załącznik 34326Załącznik 34327Załącznik 34329
a co do ładnego wydechu to proponuje coś takiego
Załącznik 34328
I to jest piekny wydech z dyfuzorem :) i z takim czymś mogę jeździć.
Ja jak nie mam kasy to nie zabieram się za modernizację i nie kupuje końcówek za 20pln na Aliexpresie :)
Przecież to jego samochód [emoji6]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka