Zrobi się temat. Tak ciut wcześniej, abyśmy mogli się ugadać.
OT OFF ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Zrobi się temat. Tak ciut wcześniej, abyśmy mogli się ugadać.
OT OFF ;)
Marysia zawsze jest ładna- powodzenia na nowej drodze życia:cool:
Szkoda tylko, ze mam tak daleko ;)
Michał jak będziesz już z Martą to bierz Danio i przyjedzcie do mnie na jakiś obiadek czy coś ;-)
super fot no i dziewczyna oczywiście :D
Dziękuje ;-)
NA szybko dziś przyszła nowa antena (stara została złamana w Toruniu :p- tak podejrzewam, bo po nocy tam spędzonej rano było już po niej)
Jutro Maryśka będzie pucowana konserwowany lakier przed zimą mycie odkurzanie, wymiana diody oświetlenia licznika. Miało być montowane nowe radio i zmieniarka, ale kolega z naszego Forum nie dał rady wysłać a od poniedziałku wyjeżdżam na Kurs tygodniowy. Mam nadzieję, że po jego powrocie zagospodaruje trochę czasu na ogarnięcie kilku rzeczy przed zimą.
Więc dziś udało mi się wymienić oświetlenie licznika, dioda przepalona jedna.
Wymyć, odkurzyć, nałożyć wosk i zrobić ogólny porządek. Posprawdzałem podwozie elementy zawieszenia, no i te gumy od stabilizatora do wymiany kwalifikują się.
Chce jeszcze kilka elementów podwozia wyczyścić i zakonserwować przed zimą.
Stan podwozia oceniam na bdb-.
W przyszły weekend jak czas pozwoli zajmę się przekaźnikiem od centralki ABS, montażem radia jeśli dojdzie oraz zamontowaniem osłony silnika (nareszcie)
Zakupić muszę poduszkę skrzyni i zastanawiam się nad zawieszeniem silnika (chyba wszystko za jednym razem wymienię).
W palnie jest też zakup alarmu z zamkiem centrlanym (mam cobre ale z jednym pilotem;/)
+ dokupię moduł domykania szyb z pilota i otwieranie bagażnika z pilota.
Na wiosnę prawdopodobnie Marysia będzie -30mm niżej do tego alusy dojdą 15. Myślę też nad zwiększeniem mocy silnika, a co za tym idzie wzmocnione sprzęgło i dwumasa. Przyciemnić też chce szyby folią 15 bądź 30. Jeśli coś mi się jeszcze przypomni to dopisze.
No nic tylko pogratulować planów, na pewno, będę śledził temat i podglądał jak dbasz o Marysie ;)
jakie alu będziesz zakładał ;D
Myślę nad 15, może 16 na styl ATS DTM, ale jak pisałem to chyba na wiosnę.
No i dziś otrzymałem zdjęcia z wesela ;-) od fotografa załączam 3 najważniejsze
Moją żonę Kinię, Marysie z przodu i z tyłu :D
Załącznik 1402Załącznik 1401Załącznik 1400
No śliczna :D..................... Pani Młoda takze :P
:P
3 najważniejsze zdjęcia z wesela w tym 2 z autem :smile:
Dziś marianna dostała filtr kabinowy, oraz zamówiona została poduszka silnika, będzie w przyszłym tygodniu.
Koszt poduszki to 280 zł (zniżka 60 zł) w serwisie. Filtr kabinowy 74 zł.
Jeszcze muszę teraz kupić filtr paliwa przed zimą, gumy na stabilizator, to najważniejsze na ten okres.
No i myślę, że mogę się już trochę pochwalić, w przyszłym tygodniu zawita w mariannie
Załącznik 1495
lukq skąd to radio wyrwałes, ja czaje za takim od dawna ;)
Ja polowałem na nie prawie 2 lata.
Udało mi się na allegro gościa jednego namierzyć i się ugadać.
Teraz muszę jeszcze czatować na zmieniarkę, miałem kupować wg. zestaw od jednego z naszych użytkowników (radio + zmieniarka)./, lecz gdy miał mi to wszystko wysłać (przed wcześniejszym wystawieniem na aukcję - wiadomo zabezpieczanie) zero odzewu.
Mam nadzieję, że i ten mnie nie wykiwa choć jutro ma wysyłać paczkę.
Z dostępnością tych radyjek problemu chyba nie ma tylko raczej cena odstrasza.. Też by się mi takie nadało ;)
Pochwalisz się ile Ciebie ta przyjemność kosztowała?
300 zł z przesyłką. Ciężko jest taki znaleźć zadbane