Odwracasz pasek zębaty "na drugą stronę" i patrzysz czy na zszyciach jest cały. Ot tak od siebie bez żadnych widocznych oznak nie pęka od razu.
To jest widok strony w wersji do druku
No to ja mam pytanie takie - kto z Was kupiłby Tipka raz jeszcze?
Ja szczerze, kupiłbym go ale w tym roczniku co mam. Bez wad wieku dziecięcego ale przed ciachaniem Tipka z rzeczy zbędnych przez ekonomistów z FCA.
Ja, ale z automatyczną skrzynią biegów i cztero cylindrowca jak będą ;)
Ja bym kupił jeszcze raz pod koniec 2017 max wypas s dizjana z lpg ze wszystkimi pakietami i dodatkami...
Jak zamawiałem swojego to nie było go jeszcze w ofercie, pojawił się dopiero jak odbierałem :-)
Tego nowego to wziąłbym tylko z nowym 1.3 i to tylko jakby miał ze 150KM..
Każdy z nas chciałby samochodu bez wad. Takich nie ma. Jest takie powiedzenie. Wszędzie jest pięknie, gdzie nas nie ma. To samo odnosi się samochodu.
W rodzinie tak awaryjny punto I ( nie narzekam), następnie punto II i w końcu Tipo. Wszystko jest piękne na okładce, ale w praktyce różnie to bywa. Ważne aby dbać i tyle.
Cena Tipo Sw Lounge z roku 2020 właśnie wzrosła o 5 tyś. :mad:
Wzrosła o rabat jaki udziela przy sprzedaży...
Przyglądam się najtańszym ofertom Tipo sedan z 2020, jest jeszcze kilka w akceptowalnym malowaniu za ok. 49 tys. Ciekawe czy utrzymają się w sprzedaży do lipca, ew. czy możliwy jest na nich jeszcze jakiś upust.
Dzień dobry. Powiedzcie proszę, czy Tipasek z 1.4 tjet jest z systemem multiair, czy bez?
W Tipo był silnik 1.4 T-Jet a nie MultiAir
Bo w netach można znaleźć niejednoznaczne informacje. Dziękuję za odpowiedź.