Mruga tylko glowny, ale w czwartek będzie to wyeliminowane tylko muszę podjechać już na salon bo potrzebne jest podłączenie pod komputer... :)
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
A ogólnie jak sprawuje się radio. Zastanawiam się nad kupnem. Na allegro jest już dość sporo w cenie od 1400 do 1700
Ja zamawialem z Alliexpres:) ogólnie po mimo że mam je dopiero od soboty i nawet jeszcze nie poznałem wszystkich jego funkcjonalność to jestem mile zaskoczony każda nawigacja fajnie śmiga fajny duży wyświetlacz i w 100% bardziej funkcjonalna i bardziej otwarty system niż w tych fabrycznych ale muszę jeszcze trochę się pobawić żeby napisać coś więcej:) u mnie jedynie co przestało działać i nie do końca współpracuje to czujniki parkowania i myślę czy walczyć z tym czy po prostu olać A zamontować np kamerę cofania :)
Czujniki masz oryginalne czy dokładane?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A jaki koszt instalacji radia? Pisałeś coś o elektryku poza ASO. Czy dołożyłeś antenę od GPS?
Ok. Dzięki za info. Jak już się pobawisz na całego radiem to jeszcze podpytam o nie.
A gdzie umieściliście antenę GPS, jakieś preferowane miejsca
Co zrobić żeby otwierane drzwi wyświetlały się prawidłowo
Żeby drzwi wyswietlaly sie prawidłowo trzeba wejsc w ustawienia fabryczne kod 126 i canbus tam musisz zmienic. Ja mam to menu w jezyku angielskim
Wielkie dzięki!!
domyślnie nie można, trzeba byłoby inaczej podpiąć radio
Trzeba zewrzeć dwa przewody dla bezpieczeństwa przez diodę prostowniczą.
Dokładane?
nie- ori, ale może coś nie doczytałem......
Tipko działałes cos z migajacym licznikiem?
Byłem w fiacie samochód był podłączony pod komputer oraz z poziomu laptopa była próba usunięcia migaiącego licznika tez i dupa porty can czy jak to się tam nazywa nie chcą dojść do porozumienia między sobą więc niestety trzeba będzie jeździć tak jak jest z jednej strony i tak zawsze przełącza się na trip i nie widać tego ale zaś z drugiej szkoda że się nie da no trudno...
U mnie nie miga. I to bez żadnej ingerencji. Imho kwestia wersji oprogramowania can controllera dostarczonego z radiem