A odnosnie tego bloga- bardzo bym sobie zyczyl (i posiadaczom innych aut też) żeby po 150 tys przebiegu i ciorania auta na codzień mieć tylko takie usterki.
To jest widok strony w wersji do druku
A odnosnie tego bloga- bardzo bym sobie zyczyl (i posiadaczom innych aut też) żeby po 150 tys przebiegu i ciorania auta na codzień mieć tylko takie usterki.
Potwierdził się po raz kolejny wadliwy docisk. A tak to spoko :)
https://motoryzacja.interia.pl/samoc...et,nId,2654608
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
https://motoryzacja.interia.pl/samoc...et,nId,2654608
Fajnie... dodatkowe wyposazenie to znaczek na drzwiach ... tak samo jak pojebany Fiat wymienia w wyposazeniu naklejke Ciao Fiat...
Robią to co powinno być od samego początku. Otwierasz cennik i zasypuje się 100 wersji tipo, taka ułuda dużego wyboru a nie jak zaczęli od 3 wersji no i tipo tipo... marketing nadrabia bo sprzedaż spada...
Nie ma LPG fabrycznego to i sprzedaż spada...
Bo teraz ten samochód tak po prawdzie niewiele z siebie potrafi dać by konkurować z innymi (oprócz ceną biedawersji)
Nie wiem co ma do tego LPG , bo na forum nie widzę wysypu t-jetów a raczej zagazowane 1.4 95KM. A do tego instalacja nie była fabryczna.
pozdrawiam
Za czarne klamki niedługo będą wołać dopłatę
Ale felgi mają ładne - przygarnąłbym z obu wersji.
Tak w 95KM wersji instalacje nie były fabryczne a dokładane tu w kraju i fca wyłączało gwarancje na silnik która przejmowało na siebie aso montujące instalacje. Natomiast wersje tjet z lpg te z cennika i konfiguratora miały instalacje fabryczna z gwarancja w każdym aso w każdym kraju... taka różnica... a ze jest wysyp 95KM to zasługa tylko ceny i ewentualnie stosunku cena/jakość bo na pewno nie jakości... chociaż tjet to ta sama jakość, ale jak wyżej wspomniano to był jeden z argumentów za zakupem fiata ta fabryczna instalacja...
Nie widać wysypu tjetow bo może nie maja ich właściciele aż tylu powodów do narzekań aby je wylewać tu na forum... ale ta dyskusja już była i do niczego nie doprowadziła..
Z cennika E6D zniknął T-Jet PB i E-Torq dla Sedana. I E torq dla HB i SW. To sedany z T-Jetami będą białe kruki. Cały rok sprzedawali.
Mi się wydaję czy T-jet potaniał? Było 8 tyś. pln dopłaty względem 95, a jest niecałe 6. Ciekawe na czym przyoszczędzili 2 tyś. :D
Ja myślałem że może zaczną montować 1.0 120 KM albo 1,3 150 KM.
Fiat nie zamierza nawet zakładać ich do Tipo bo trzeba homologować a tu chodzi o budżetowe auto, i do 2022 roku tipo w EU już nie będzie przez normy.
Szkoda - im więcej jeżdżę tym bardziej mi się podoba ten samochód. Praktyczne auto przede wszystkim. Poza tym jak dla mnie ładne. Jak Fiat odpuści Tipo to w Europie zostanie praktycznie bez żadnego kompakta.
będzie kompakt bardziej może w nadwoziu kombi 500G i nowa 500C[elektry] i Panda. Narazie Fiat idzie w portfolio 500, i dostawczaki qubo doblo ducato,
z tymi 500 w różnych odmianach to poszaleli - nie powiem fajne samochody, ale żeby w każdym segmencie musiały nawiązywać do miejskiego malucha to już przesada moim zdaniem.
Potwierdzam bylo 6 tysi
Kurczę, nie mam cennika z grudnia. Nie wiem czemu w kalkulacjach przed zakupowych mam 8 tyś. między T jet. Może był doposażony egzemplarz. To przepraszam.