To jest widok strony w wersji do druku
-
W miarę szybko,15 miesięcy 67000km.teraz zmienię po 10000km czyli przy 70000km,pewnie ten amsoil.ze względu na wpis kolegi.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
To dolewanie jest męczące.wcześniej w używanych nie dolewalem od wymiany do wymiany.wiec dramat jest.
-
Ja w 15 letnim Peugeocie też nie dolewałem. Tyle, że to był diesel. Ojciec ma 1.2 Clio 2017 i nie dolewa, teściu Mokkę 1.6 w LPG 2014 i też nie. Ja na szczęście póki co mało dolewam. Testuj i jak coś się uda to daj znać tu innym.
-
Cytat:
Napisał
Tomasz1976
W miarę szybko,15 miesięcy 67000km.teraz zmienię po 10000km czyli przy 70000km,pewnie ten amsoil.ze względu na wpis kolegi.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
To dolewanie jest męczące.wcześniej w używanych nie dolewalem od wymiany do wymiany.wiec dramat jest.
Podobno dobry jest tez valvoline mst c3 tez mniej biorą. Ty masz lpg tatarini
-
Mam staga, założonego przy przebiegu 6600km.przed montażem,też brał olej.selenie do przebiegu 2600km,wymiana na millers i nadal brał,więc zalałam Orlen Platinum c3.nadal apetyt na olej nieposkromiony.
-
Spróbuj tego valvo na fb gość pisał ze przy tym spadł apetyt a ma chyba 5 tipo i w każdym coś tam zmalało
-
mam 500L z tym motorem, zalewany motul`em 8100 c3 i bierze do litry na 15tyś kilomerów z czego jestem bardzo zadowolony i oczywiście instalacja gazowa na pokładzie :D