Lukas_Gda wymieniałeś już coś w zawieszeniu???
To jest widok strony w wersji do druku
Lukas_Gda wymieniałeś już coś w zawieszeniu???
Przy 30.000 to w EURO 4 i w T-Jet, a w EURO 6 jest 60.000
Załącznik 30667
przy 25 tys. km u mnie w TIPO awarii uległa poduszka silnika, wymienili również w ASO na gwarancji łyżkę zmiany biegów,objawy stuki przy szarpnięciach podczas redukcji biegów, wymienili również łącznik stabilizatora
dziwili sie w ASO ze przy tym przebiegu już to siadło, jazda spokojna do pracy, mały przebieg ciekawe
Poza słynną "kulką w garnku", dziurą między 1 i 2 biegiem (nie stwierdzam u siebie :-) i brakiem osłony pod kokpitem, reszta usterek opisywanych przez kolegów to raczej przypadki jednostkowe. Zobacz, że mamy tu taksówki z nalotem kilkudziesięciu kkm i tylko klocki hamulcowe wymienione.
Trzeba odkopać temat bo sporo czasu minęło. Jak tam przebiegi? Moze komuś z forumowiczów juz strzeliła setka albo zna taką osobę?
Takich starych kierowców co już 100 skończyli i dalej jeżdżą tipo nie znam :-)
Mi ani wiekowo ani kilometrowo setka nie strzeliła :) ale na osi mam 19000km
Tedy gonisz mnie ostro ja ma 19600km:smile:
no ba Pawełku pewnie, że gonię. Wpadnij do Szczecina na piwko - jakby co nocleg zapewniam i fajne Koleżanki także
Dzisiaj???:smile:
dzisiaj nie ale może za tydzień. Ja w sobotę wybieram sie z synem na motoshow do Poznania i tego samego dnia wracam. Jak chcesz mogę Cię zgarnąć po drodze i wejdziemy sobie na targi motoryzacyjne. Będzie fiat tipo HB s-designe.
A szczeciński lokal gdzie zapraszam ma nazwę "LOVE" :)
Ja prawdopodobnie też będę w Poznaniu na tych targach ale jeszcze dam znać na 100%
UUUUU no to zrobimy spotkanko - a jedziesz obejrzeć czy jako wystawca? Wystawimy swoje TIPO ??!!
Jadę obejrzeć:smile:. Możemy wystawić tipki ale hostessy musisz jakieś załatwić najlepiej z dużymi oczami \\:D/\\:D/\\:D/
Pawełku już załatwiłem hostessy- może być? Kilku chłopaków ze swoimi autami przyjechało i już się rozkładają
Załącznik 31591Załącznik 31592Załącznik 31593Załącznik 31594Załącznik 31595
bo wybieramy te mądre i inteligentne. Zauważ że przy moim czerwonym stoją najładniejsze przynajmniej wg mojej oceny
poza tym bnbn1 dziewczyny mają luźne bluzki stąd złudzenie że mają małe oczy :)
78 000
sprzeglo wymienione bo kiedyś się zakopałem i godzinę je katowałem - odezwało się po 2-3 msc od tamtego nieszczęścia.
A tak to klocki, tarcze, olej, rozrząd, nic innego nie robiłem więc powiedziałbym, że sprawuje się w miarę przyzwoicie.